Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Μια απάντηση στον θρασύτατο Βασίλη Παππά


Διαβάσαμε την επιστολή του Βασίλη.Παππά, που αναφέρεται στο Κίνημά μας. Δεν μας προκάλεσε καμιά έκπληξη η επιχειρηματολογία του. Μπορεί τελείως "δημοκρατικά" να υπαινίσσεται πως είμαστε "νεοναζιστικό μόρφωμα" .Το ότι μας αφαιρεί το δικαίωμα του ιδεολογικού αυτοπροσδιορισμού ο Βασίλης Παππάς,προφανώς περνάει σε δεύτερη μοίρα. Είναι ένα δείγμα της "δημοκρατικής αντίληψης" που εμφανώς τον διακατέχει.Υπαινίσσεται επίσης πως είμαστε "παρακρατικοί",την ώρα που ο αρχηγός και οι βουλευτές μας φυλακίζονται από το κράτος του Σαμαρά !!!.. Προφανώς ο συντάκτης της επιστολής ενοχλήθηκε από την συγκέντρωση μας στην Καλαμπάκα, και μέσα από ένα άλμα λογικής, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας θεωρεί ως υπεύθυνους για τον εμπρησμό και την καταστροφή της Καλαμπάκας από τα Στρατεύματα κατοχής. Ομολογουμένως εδώ σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, και μαζί με εμάς και η επιστήμη.

Αναφέρεται επίσης ο Βασίλης Παππάς, στο πως παρουσιάζεται η εκδήλωση μας. Ενοχλείται γιατί φαίνονται "πλάτες" και όχι πρόσωπα.Το πως θα παρουσιαστεί δημοσιογραφικά μια εκδήλωση είναι δουλειά των δημοσιογράφων.Όχι δική μας, η δική σας. Θυμίζουμε εδώ πως σε τοπική ιστοσελίδα της Καλαμπάκας που παρουσίασε την εκδήλωσή μας φαίνονταν τα πρόσωπα πολλών συμμετεχόντων, από εκεί και πέρα, έχουμε νέα άλματα λογικής..Επειδή δεν φαίνονται τα πρόσωπα, ο Βασίλης Παππάς "συμπεραίνει" πως φοράμε κουκούλες, είμαστε ομογάλακτοι της Κου Κλουξ Κλαν,των  σφαγέων του Διστόμου, της Κανδάνου, της Κοκκινιάς και του Χαϊδαρίου.  Εδώ ανασάναμε με ανακούφιση..Δεν κατηγορηθήκαμε για την δολοφονία του Κένεντι, και για τους δίδυμους πύργους..Ίσως στην επόμενη φορά, σε κάποια άλλη εκδήλωσή μας, να κατηγορηθούμε και για αυτό..¨Όσο για τις κουκούλες αυτές είναι προνόμιο των μπαχαλάκηδων, και διαφόρων αριστερίστικων παρακρατικών ομάδων, που κατά καιρούς καίνε την Αθήνα. Πάντως σας αρέσει, δεν σας αρέσει(που δεν σας αρέσει), είμαστε το μόνο αντισυστημικό κόμμα. Για αυτό και διωκόμαστε, γιατί είμαστε διαφορετικοί,γιατί ο "λαουτζίκος" (που λέει και ο Πρετεντέρης) μας αγκαλιάζει, γιατί ο λαός μας, βαρέθηκε και αποστρέφεται το κατεστημένο που τον οδήγησε εδώ που τον οδήγησε.

Όσο για τα συνθήματα , που τα μετατρέψατε σε "γκαρνταρόμπα" δερμάτων,  σας συμβουλεύουμε να μην πιστεύετε και πολύ τα κανάλια της διαπλοκής, και περιμένετε να γίνει η δίκη.

Και ερχόμαστε τώρα στο "ζουμί" της επιστολή του Βασίλη Παππά..Ο Ανδρούτσος, η Μπουμπουλίνα, ο Κριεζιώτης και οι λοιποί οπλαρχηγοί, ήταν -κατά τον συντάκτη- Αλβανοί. Παραθέτει μάλιστα και ξένη βιβλιογραφία. Επειδή το θέμα αυτό ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ την όποια πολιτική αντιπαράθεση, θεωρούμε πως απάντηση στις  απόψεις του Βασίλη Παππά , δεν πρέπει να δώσουμε εμείς, αλλά οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ και οι ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ του νομού μας. Θα αποτελέσει ντροπή, για τον εκπαιδευτικό και ιστορικό κόσμο του νομού, αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, μόνο και μόνο επειδή βάζουμε το θέμα εμείς, και παράλληλα επικρατήσει ο "φόβος" ,πως όποιος ιστορικός η εκπαιδευτικός πει το αντίθετο από αυτά που λέει ο Βασίλης Παππάς και οι ομογάλακτοι του, θα χαρακτηριστεί "χρυσαυγίτης" "ακροδεξιός" κλπ.

Τέλος προτείνουμε στον Βασίλη Παππά, να διαβάσει -για αρχή- τα έργα των: Κων/νου Παπαρηγόπουλου: "Ιστορία του Ελληνικού 'Έθνους", Κ.Μπίρη :"Αρβανίτες, οι Δωριείς του Νεότερου Ελληνισμού", Περικλή Περάκη: "Η διαμόρφωση του Ελληνικού Έθνους", Οθωμανικά αρχεία Κων/πόλεως: "Κάρτα απογραφής 4,1540 μ.χ"..Ας μην φοβηθεί να το κάνει, ούτε και θα "μολυνθεί".Κανείς από τους παραπάνω δεν είναι...Χρυσαυγίτης..

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου