Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΝΔ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΥΣ 75 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ 6 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ

images (18)
Ενώ βρισκόμαστε τρεις μήνες πριν από τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, κι ενώ η αρχή καταπολέμησης μαύρου χρήματος έχει στείλει στη δικαιοσύνη τις υποθέσεις αδικαιολόγητου πλουτισμού 75 δημάρχων και 6 περιφερειαρχών, η κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της, του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ αρνούνται να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονοματάκια των χρυσοκάνθαρων, για να ξέρει κι ο κοσμάκης τι θα ψηφίσει.
Έτσι, ο υπουργός Εσωτερικών Μιχελάκης δήλωσε τα εξής:
 «Υπάρχει μία παραφιλολογία, η οποία εκθέτει και πρόσωπα και κόμματα και πολλές φορές δεν έχει βάση. Καλό είναι λοιπόν να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με βάση τις διαδικασίες, για να υπάρχει μία υπεύθυνη ενημέρωση». Δηλαδή, ζήσε Μάη μου…
Από κοντά και ο Κουκουλόπουλος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, να… κουκουλώνει τους χρυσοδάχτυλους:
«Η γενικευμένη ισοπεδωτική εικόνα, ότι όποιος είναι αιρετός ή δημόσιος λειτουργός έχει χρησιμοποιήσει εξ ορισμού δόλια μέσα και έχει υποκύψει στις σειρήνες του χρηματισμού δηλητηριάζει την κοινωνία και παρεμποδίζει τις προσπάθειες να βγει η χώρα από την κρίση. Η χώρα δεν αντέχει ένα νέο κύμα σκανδαλολογίας».
Γιατί τους καλύπτουν; Είναι ηλίου φαεινότερον: γιατί είναι όλοι δικοί τους!  Και θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις εκλογές που έρχονται (για να κλέψουν ακόμα περισσότερα…)!








ΠΗΓΗ