Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Προβάρει τα Γαλανόλευκα η Αθήνα: Πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις η “Ελληνική Αυγή”

Προβάρει τα Γαλανόλευκα η Αθήνα: Πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις η “Ελληνική Αυγή”

Ένοχη σιωπή και σιγή ασυρμάτου στα καθεστωτικά μέσα εξαπάτησης την εβδομάδα που διανύουμε εις ότι αφορά τις δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Αθηναίων. Ενώ τις προηγούμενες εβδομάδες τα φερέφωνα του μνημονίου παρουσίασαν μια σειρά χαλκευμένων δημοσκοπικών «ερευνών» με τις οποίες γελούσαν όχι μόνο οι δημότες της Αθήνας αλλά το πανελλήνιο, αυτή την βδομάδα, οι «αντικειμενικές» φυλλάδες αποφεύγουν να αποκαλύψουν τις τάσεις του εκλογικού σώματος.


Καθώς υποστηρίζει το defencenet.gr, η αιτία της εκκωφαντικής σιωπής είναι το γεγονός πως όλες οι δημοσκοπικές μετρήσεις της εβδομάδος δίνουν τον υποψήφιο της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα", Η. Κασιδιάρη πρώτο και με διαφορά από τους υπόλοιπους.

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποψήφιος με τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής, έχει περάσει καθαρά μπροστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις της τελευταίας εβδομάδας και αυτό το λέμε με πάσα βεβαιότητα. Τα ποσοστά του κυμαίνονται μεταξύ 16 και 22%», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Σχετικά με τις υποψηφιότητες των συνεταίρων του αντισυνταγματικού τόξου, το δημοσίευμα επισημαίνει τα εξής: «Για τον δεύτερο του δεύτερου γύρου η μάχη δίνεται μεταξύ των δύο νεοδημοκρατών υποψηφίων Αρη Σπηλιωτόπουλο και Ν. Κακλαμάνη, αλλά και του Γ.Σακελλαρίδη, του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει καλές πιθανότητες να είναι στον β' γύρο. Ο Γ.Καμίνης "απλά δεν υπάρχει" και θα πρέπει να θυμόμαστε ποιες εταιρείες δημοσκοπήσεων του έδιναν 20% και πρωτιά στις τρεις απίστευτες δημοσκοπήσεις προ δύο εβδομάδων...».

Καθίσταται σαφές, ότι η επιχείρηση των στρατευμένων δημοσιογράφων να διαμορφώσουν μια στρεβλή εικόνα της πολιτικής πραγματικότητας, πέφτει στο κενό. Και πέφτει στο κενό διότι ακριβώς οι Έλληνες πολίτες, οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι, δεν αμφιταλαντεύονται, ούτε υποκύπτουν σε αστεία διλήμματα που θέτουν οι μνημονιακές δυνάμεις: η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τελευταία ελπίδα του Έθνους και η Ελληνική Αυγή την μοναδική επιλογή των δημοτών της Αθήνας για μια πρωτεύουσα ελληνική κι αντάξια της λαμπρής της Ιστορίας.