Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Καθηγητής Πανάς: Πάνω από 20% η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Κόλαφος ήταν για το καθεστώς η δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά που διενεργήθηκε για την εκπομπή "Μακελειό" και ανέδειξε την Χρυσή Αυγή κυρίαρχη δύναμη στις επερχομένες ευρωεκλογές με ποσοστά πάνω από 20%.


Στην έγκυρη έρευνα του κ. Πανά το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων σε ποσοστό 33% εκτιμά ότι η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί ανάμεσα στο 16 έως 21%. Επιπλέον, το 38% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί πάνω από 21% στις ευρωεκλογές.

Ο κ. Πανάς εκτίμησε πως η Χρυσή Αυγή θα εκλέξει τουλάχιστον 2 ευρωβουλευτές, ο μέσος όρος του κόμματος στις ευρωεκλογές θα είναι 19,61%, ενώ το 18,5% που πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί άνω του 25% είναι και ο συμπαγής πυρήνας του κόμματος.

Την ίδια ώρα τα λοιπά αποκόμματα της συγκυβέρνησης και του μνημονίου ψάχνουν την ψήφο τους. ΠΑΣΟΚ και Δημάρ δεν εκλέγουν ευρωβουλευτές, ενώ η Νέα Δημοκρατία είναι στην τρίτη θέση, καθώς το συντριπτικό ποσοστό των ερωτηθέντων εκτιμά πως η ψοφοδεξιά θα κινηθεί κάτω του 15%.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή εκφράζει την ελληνική ψυχή που προχωρά πάντα μπροστά και θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές!

Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!





Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kathhghths-panas-panw-apo-20-h-chrush-augh-stis-eurwekloges-2-binteo#ixzz2udJiNJhH