Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Στα χέρια του Εισαγγελέα Διαφθοράς το Mega - Όλοι… Μούγκα!

Στα χέρια του Εισαγγελέα Διαφθοράς το Mega - Όλοι… Μούγκα!

Εκεί στο Mega αντί να συμμετέχουν ενεργά στην σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καλό θα είναι να κοιτάξουν τα δικά τους υπαρκτά χάλια, εννοώντας φυσικά τις τυχόν ποινικές ευθύνες που προκύπτουν από τα δάνεια που πήρε το συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι χωρίς την παροχή εγγυήσεων προς τις τράπεζες.
Το θέμα έχει φτάσει τόσο στην Βουλή και το πιο πιθανό (;) είναι η υπόθεση αυτή να πάει στο Γραφείο Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, ο οποίος και θα αποφασίσει για το αν θα εγκρίνει την αρχειοθέτηση της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί για τα δάνεια του MEGA. Τα δάνεια αυτά αφορούν τα έτη 2009 και 2012 και έχει πολύ ενδιαφέρον για το τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα.

Με δεδομένο ότι το MEGA αποτελεί την τηλεοπτική έκφραση του καθεστώτος της μνημονιακής συγκυβέρνησης και από πίσω του κρύβονται τα ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του Βαρδινογιάννη υπάρχει η εύλογη απορία πόσο βαθειά μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση αυτή.

Ταυτόχρονα, ο συγκεκριμένος σταθμός, λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ετοιμάζει ομαδικές απολύσεις, οι οποίες υπολογίζονται από 100 έως 150 άτομα. Δηλαδή, περίπου το 1/3 των υπαλλήλων του MEGA, όταν το σύνολό τους κυμαίνεται γύρω στα 400 άτομα. Αν σκεφτούμε ότι 2008 το MEGA απασχολούσε 650 υπαλλήλους και τώρα επιδιώκει να μείνει με τους μισούς καταλαβαίνει κανείς σε τι τραγική οικονομική κατάσταση βρίσκεται η «ναυαρχίδα» της παραπληροφόρησης.

Ας κοιτάξουν, λοιπόν, στο MEGA να δουν τι θα κάνουν με το προσωπικό τους και πολύ περισσότερο πώς θα επιστρέψουν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, τα οποία σκανδαλωδώς πήραν από τις τράπεζες για να λένε ψέματα και να παράγουν, επί το πλείστον, τηλεοπτικά «σκουπίδια» και ας σταματήσουν να παριστάνουν τους τηλεδικαστές εναντίον ενός Νομίμου Πολιτικού Κόμματος με ευρύτατη Λαϊκή αποδοχή.

Γιώργος Μάστορας

Υ.Γ.: Για χρέη που αφορούν για πενταροδεκάρες ταλαιπωρούνται αφάνταστα αρκετοί συμπατριώτες μας. Καιρός είναι να ταλαιπωρηθεί και το μέχρι πρότινος κανάλι της επιλεκτικής ενημέρωσης με τα εκατομμύρια των χρεών του.




Διαβάστε περισσότερα
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sta-cheria-tou-eisaggelea-diafthoras-to-mega.-oloi-mougka#ixzz2uPnHQrDm