Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Χρυσή Αυγή - εγκληματική οργάνωση: “νομικό εύρημα που επινοήθηκε”…- Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Χρυσή Αυγή - εγκληματική οργάνωση: “νομικό εύρημα που επινοήθηκε”…- Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το 1998 με αφορμή επεισόδια στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Για τα επεισόδια κατηγορήθηκαν οπαδοί της Χρυσής Αυγής. Οι φυλλάδες "ΝΕΑ" και "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" είχαν βγει με τίτλο: "Η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου" κ.α. Τότε, όμως, όχι μόνο δεν κατηγορήθηκα, αλλά ούτε κλήθηκα για κατάθεση. Τι άλλαξε από το 1998 μέχρι το 2013; Τίποτε!


Απλά χρησιμοποίησαν ένα τραγικό γεγονός, το οποίο καταδίκασα, προκειμένου να ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την πολιτική δράση ενός ολόκληρου κόμματος. Πώς το έκαναν αυτό; Το γράφει ο Μανώλης Κοττάκης στην παρακάτω φράση του άρθρου του: "…Θεωρώ ότι το ΝΟΜΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ που επινοήθηκε για την άσκηση διώξεων…".

ΝΟΜΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ, λοιπόν, και αυτό δεν το γράφει κάποιος υπερασπιστής μας, αλλά ένας κατήγορός μας, ο οποίος το επικροτεί. Πώς και ποιοι σχεδίασαν αυτό το "ΝΟΜΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ"; Όχι η δικαιοσύνη, αφού η δίωξή μας έγινε μετά την αναφορά Δένδια, η οποία χαλκεύθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Εάν ήθελε και έπρεπε να γίνει αυτή η δίωξη, θα την έκανε ΜΟΝΗ της η δικαιοσύνη και δεν θα χρειαζότανε η αναφορά Δένδια.

Σημειώνεται ότι πριν την δίωξή μας από τους εισαγγελείς είχαν κάνει δημόσιες δηλώσεις υπουργοί και βουλευτές της Ν.Δ. γι' αυτές. Έχουν το θράσος οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι εμπαθείς πολιτικοί μας αντίπαλοι να λένε ότι η δίωξή μας δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ, αλλά… ποινική!

Ας διαβάσουν το πόρισμα των ανακριτριών, το οποίο είναι ένα αντιπαθές αντιεθνικιστικό μανιφέστο και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Πόρισμα με το οποίο ζητούν την δίωξη ΟΛΩΝ των βουλευτών μας, γιατί υποστήριζαν τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις της Χρυσής Αυγής. Και ύστερα έχουν το θράσος να λένε ότι η δίωξή μας δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η λύσσα τους εναντίον μας κλιμακώνεται. Ο λόγος; Η Χρυσή Αυγή έχει περάσει την Νέα Δημοκρατία στις δημοσκοπήσεις. Αυτός είναι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ λόγος της διώξεώς μας. Ό,τι και να κάνουν η φλόγα απλώθηκε! Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν!

Εκατοντάδες χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες θα συνεχίσουν τον αγώνα, όσους και να βάλουν στην φυλακή. Ο χρόνος τους τέλειωσε, η ώρα των Εθνικιστών ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014