Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΥΑΟΥ! Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! ΤΩΡΑ ΡΕ… ΠΑΛΙΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑ’ ΝΑ ΠΕΙ… ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ!



Αδίκως μωρέ κατηγορούσαμε τον… σκληρό ακροδεξιό (και βάλε, και βάλε!) Μπουμπούκο, πως κάνει την πάπια για την λαθρομεταναστευτική εισβολή. 
Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Αυτιά, το… μπουμπούκι αυτό της… εθνικοφροσύνης άστραψε και βρόντηξε! 
«Όπως εξελίσσεται μπορεί να αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα. Η Κυβέρνηση σωστά κάνει νέα σύσκεψη, μέσα σε δύο εβδομάδες, υπό τον Πρωθυπουργό», είπε αρχικά και εν συνεχεία έθεσε την Ευρώπη… προ των ευθυνών της: «Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι μόνη της σε αυτό. Έρχεται η ώρα των δύσκολων αποφάσεων. Δεν μπορείς να αφήσεις μια χώρα να καταστραφεί»
Ναι, βέβαια θα μας σώσει η… Ευρώπη (αφού το λέει ο Μπουμπούκος έτσι θα’ ναι, κάτι παραπάνω από μας ξέρει αυτός!), αλλά ως… αρχαιομαθής ο λεβέντης μας κατέχει και το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Κατέληξε, λοιπόν, ως εξής: 
«Πρέπει τα σύνορά μας να προστατευθούν και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απέλασης. Όσοι δεν δικαιούνται το καθεστώς του πρόσφυγα, πρέπει να επιστρέφουν πίσω εντός λίγων ημερών».
Πες τα, Μπουμπούκο, πες τα, να μην τα λέμε εμείς! Πες τα… λεβέντη μας, τα… αυτονόητα! Άμεση επιστροφή για όσους δεν δικαιούνται άσυλο! Όπως τους… 23 νοματαίους που έστειλε πίσω στην Τουρκιά η… εθνικόφρων κυβέρνησή σου ολόκληρο τον Αύγουστο – από τους κοντά 10.000 που μας… προτίμησαν!