Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

«Πρόσφυγες» διεκδικούν τα…«δικαιώματα»τους και στα Τρίκαλα


Σύμφωνα με στοιχεία από  ρεπορτάζ  τοπικού site,σε καθιστική διαμαρτυρία, προχώρησαν  «πρόσφυγες», οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί από τις αρχές της προηγούμενης  εβδομάδας, έξω από τα γραφεία της e-trikala στην οδό Καλαμπάκας, απέναντι από το Α΄ Νεκροταφείο.
Οι «πρόσφυγες» έχουν ζητήσει να συναντηθούν με εκπρόσωπο της ΜΚΟ που υλοποιεί  το πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων προκειμένου να του θέσουν τα αιτήματά τους.
Για την κινητοποίηση των «προσφύγων» μίλησε την Παρασκευή το πρωί στο ράδιο «ζυγός» ο πρόεδρος της e-trikala, Γιάννης Κωτούλας, ο οποίος προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα λέγοντας μάλιστα ότι οι πρόσφυγες και κυρίως γυναικόπαιδα έχουν φύγει και πως στο σημείο παραμένουν μόνον τέσσερις άνδρες.
Ωστόσο,αυτό δεν είναι αλήθεια καθώς η φωτογραφία του trikaladay , που βγήκε λίγη ώρα μετά, δείχνει ότι υπάρχουν και γυναικόπαιδα και φυσικά ο αριθμός των συγκεντρωμένων είναι τουλάχιστον 15-20 άτομα.
Τι έχει σκοπό να κάνει ο κύριος Παπαστεργίου για τους «πρόσφυγες» ; Ο κύριος Κωτούλας;
Ε βέβαια, οι «πρόσφυγες» ξέρουν καλά τα «δικαιώματα» τους! Κάποιοι τους έχουν δασκαλέψει  πολύ καλά.  Οι  «πρόσφυγες» έχουν  «δικαιώματα», όπως  δωρεάν στέγη, αλλά για τους Έλληνες ούτε λόγος! Οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι και άλλες ευπαθείς οικονομικά ομάδες Ελλήνων  πολιτών γιατί δεν δικαιούνται δωρεάν στέγαση; Είμαστε η μόνη χώρα που βάζει πρώτα τους ξένους και μετά τους αυτόχθονες. Εμείς ως χρυσή Αυγή λέμε πρώτα οι Έλληνες!
Μα φυσικά και το έχουν μάθει το κόλπο οι  «πρόσφυγες»! Κλείνουν δρόμους, σιδηροδρομικές γραμμές και τα αιτήματα τους ικανοποιούνται μετά από λίγο. Βρίσκουν όμως και τα κάνουν! Ποιος θα τους φέρει αντίρρηση; Ο Μητσοτάκης; Μόνο μία είναι η λύση, μια εθνική-εθνικιστική κυβέρνηση. Για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!