Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ



Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα που ετοιμάζουν, γκρίζα και σκοτεινή δεν ταιριάζει με το Ελληνικό Φως, με την ιδιοσυγκρασία μας, με το Λαό και με την Ιστορία μας. Οραματιστήκαμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα.
Πιστεύουμε ότι αυτό που είμαστε πραγματικά, είναι διαφορετικό από το καταναλωτικό κοπάδι των υπηκόων που μας δείχνουν οι τηλεοράσεις. Πιστεύουμε πως μπορούμε να σπάσουμε τις αλυσίδες της και να σηκώσουμε την Ελλάδα. Για να γίνει ξανά η Πατρίδα μας ο οδηγός και ο φάρος της οικουμένης.
Είπαμε, «αν όχι εγώ, τότε ποιος;»
Αυτή η πίστη μας επιβεβαιώνεται καθημερινά. Οι Εθνικιστές μπορούν να αλλάξουν το Σύστημα. Είναι οι μόνοι που έχουν την ψυχή να το κάνουν. Οι μόνοι που μπορούν να καταρρίψουν το καθεστώς μιας άρνησης που αποκαλούσε «Σύστημα» τις πατρογονικές μας αξίες και τις αντικατέστησε με το Τρομοκρατία-Εκμετάλλευση-Διαφθορά.
Το καθεστώς αυτό πρέπει να αλλάξει για να αποκτήσει ξανά νόημα και αξιοπρέπεια η ζωή όλων των Ελλήνων. Μόνο έτσι θα εξακολουθήσουμε να ζούμε ως Άνθρωποι και ως Έλληνες, ως συλλογικότητες, ως μέλη μιας ιστορικής συνέχειας. Μόνο έτσι δεν θα μας καταπιεί η λησμοσύνη. Μόνο έτσι δεν θα μιλά ο ερημίτης του Αύριο για εκείνους που κάποτε υπήρξαν.
Μας πολεμούν. Και έχουν κάθε λόγο.
Στην Ελλάδα,  στην Γαλλία, στην Γερμανία, και παντού όπου η παγκοσμιοποίηση έχει απλώσει τα πλοκάμια της, οι Εθνικιστές είναι ο απόλυτος εχθρός. Γιατί είναι η μοναδική δύναμη που συγκροτημένα αντιστέκεται στον ορισμό του Ολοκληρωτισμού που είναι η ισοπέδωση της Ιστορίας, το ξύρισμα της Ανθρωπότητας, το λιώσιμο των ανθρώπων στο καζάνι της οικονομικής ελίτ.
Βαρύ καθήκον. Όμως την Ιστορία του Κόσμου, άνθρωποι την έγραψαν, με τα κατορθώματα και τις αδυναμίες τους.  Άλλοι λυγίζουν, άλλοι παραπατούν, άλλοι εγκαταλείπουν. Κι άλλοι σηκώνονται, τινάζουν τη σκόνη και προχωρούν. Με τα μάτια καρφωμένα στο στόχο. Με τα μάτια να κοιτάζουν την Αυγή.
Δεξιά και Αριστερά οι κώνωπες και οι σκώληκες επιχειρούν να κοροϊδέψουν και πάλι τον λαό, να ξαναμοιράσουν την τράπουλα του στημένου παιχνιδιού τους, διαμορφώνοντας νέους σχηματισμούς με τα υλικά κατεδαφίσεως του παρελθόντος που ευθύνεται για την οικονομική φούσκα, για την κρίση αξιών, για τα σκάνδαλα, τις μίζες και τα μνημόνια. Μια ακόμη μεταμόρφωση του τέρατος που τρέφεται από τις σάρκες του λαού μας.
Απέναντί τους υπάρχει μόνο η Χρυσή Αυγή. Δεν είναι ένα ιστορικό απολίθωμα σαν το ΚΚΕ, ούτε ένα παγιωμένο καθεστώς σαν το κλεπτοκρατικό τόξο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που διαμορφώνουν η ηγεσία και η πραγματικότητα. Υγιείς δυνάμεις βρίσκονται βεβαίως και σε άλλους σχηματισμούς. Ή ιδιωτεύουν στα σπίτια τους. Τώρα είναι η ώρα να βγουν στον αγώνα μαζί μας.
Τα πιόνια του καθεστώτος μας πολεμούν, και καλά κάνουν, γιατί είμαστε οι μόνοι από τους οποίους κινδυνεύουν.Παρ’ όλα αυτά δεν μας εμποδίζουν να είμαστε μαζί με το λαό. Γιατί αντίθετα από αυτούς, εμείς είμαστε σώμα από το σώμα του Λαού μας. Γι’ αυτό δεν έχουμε ανάγκη τους προπαγανδιστές, τα τηλεοπτικά παράθυρα, τους δημοσιογράφους. Με την ακούσια σιωπή μας, ξεσκεπάζουμε την βαθιά και συνειδητή αντιδημοκρατικότητά τους.
Οι πονηρίες, οι σκευωρίες τους, τσίμπημα κουνουπιού στην γίδινη κάπα μας. Τα υποπροϊόντα του συστήματος, οι διαρροές των επίορκων της Δικαιοσύνης, οι κατασκευασμένες μαρτυρίες και τα φωτομοντάζ, τα σενάρια και οι επιχειρήσεις διασποράς διχόνοιας και διάσπασης, δεν αφορούν τη Χρυσή Αυγή και τους Χρυσαυγίτες.
Στην  Χρυσή Αυγή, θα συζητήσουμε, θα διαφωνήσουμε, θα μαλώσουμε, θα φιλιώσουμε, θα λαθέψουμε, θα τα βρούμε. Σε κανένα σκουλήκι του σάπιου Συστήματος δεν πέφτει λόγος.
Ενωμένοι προχωρούμε σαν ένα σώμα. Έχουμε ξεπεράσει το Εγώ μας (κι όσοι αργούν, καλύτερα να ταχύνουν) και ακολουθούμε το ρυθμό του Εμείς.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες. Εμείς οι Έλληνες. Στις διαβολές του Συστήματος απαντάμε με περιφρόνηση. Δεν απολογούμαστε σε κλέφτες, μιζαδόρους και ανθρωπάκια.
Προχωρούμε πιασμένοι απ’ το ζωνάρι της Φυλής μας. Υψωνόμαστε στα φτερά αυτών που έφυγαν κι αυτών που θα ‘ρθουν. Προχωρούμε με τα μάτια καρφωμένα στο στόχο. Με τα μάτια στην Χρυσή Αυγή που ανατέλλει.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ