Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Βρίσκει και τα κάνει! Τσαμπουκάδες Τσαβούσογλου σε Κύπρο: Δεχθείτε συνδιαχείριση του φυσικού αερίου, πριν να είναι αργά...


Αδιάκοπα συνεχίζουν τις προκλήσεις οι τούρκοι, καθώς απέναντί τους έχουν υποχωρητικούς νεοραγιάδες πολιτικάντηδες που τρώνε την μία σφαλιάρα στην εξωτερική πολιτική μετά την άλλη.
Μετά τις απειλές Ερντογάν για αποστολή 5,5 εκατ. λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας, την σκυτάλη πήρε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου που δήλωσε ότι παραμένει στο τραπέζι η πρόταση για συνδιαχείριση του φυσικού αερίου, την οποία απέρριψε η Λευκωσία.
Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους Μουσταφά Ακιντζί στα Κατεχόμενα. Ο Τσαβούσογλου για μία ακόμη φορά κατηγόρησε τη Λευκωσία ότι κάνει μονομερείς ενέργειες και ότι δεν σκοπεύει να μοιραστεί τους φυσικούς πόρους του νησιού. «Απέρριψαν απευθείας την πρόταση των Τουρκοκυπρίων για συνεργασία για τους υδρογονάνθρακες. Αλλά αυτή η πρόταση είναι ακόμη στο τραπέζι», είπε ο Τσαβούσογλου, που την Κυριακή ανακοίνωσε ότι η Τουρκία θα ανοίξει προξενείο στην Αμμόχωστο!
Διεμήνυσε μάλιστα στην Κύπρο να λάβει υπόψη την πρόταση και να την αποδεχθεί «προτού να είναι πολύ αργά». Παράλληλα, ο Τσαβούσογλου ξεκαθάρισε ότι αν η πρόταση δεν γίνει δεκτή, η Άγκυρα θα συνεχίσει τις γεωτρήσεις της στην ανατολική Μεσόγειο.
Καμία αντίδραση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού προφανώς για το ελλαδικό ΥΠΕΞ και την ψευτοδεξιά παράταξη του ψευτοεθνάρχη η Κύπρος συνεχίζει "να κείται μακράν". 
Οι Έλληνες Εθνικιστές παραμένουν πιστοί στο δόγμα: Κύπρος - Αιγαίο - Μέτωπο Ενιαίο!