Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Μαζί με αυτούς που χειροκροτούσαν τους δολοφόνους του πατέρα του ο Κώστας Μπακογιάννης


Η αποχώρηση από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και του Κώστα Μπακογιάννη όταν πήρε τον λόγο ο επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής”, Συναγωνιστής Κασιδιάρης, πέρα από περιφρόνηση της ψήφου των πολιτών και της δημοκρατίας, έχει ιδιαίτερη σημασία για το γεγονός με ποιους μαζί αποχώρησε ο Δήμαρχος ο εκλεγμένος με την σημαία της Νέας Δημοκρατίας και έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί ως γνωστόν, τον πατέρα του Κώστα Μπακογιάννη τον δολοφόνησε η “17 Νοέμβρη”.
Προκειμένου όμως αυτός να δείξει την αντίθεσή του προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προέβη σε μία πολιτική πράξη, μαζί με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας στελέχη είχαν πάει μάρτυρες υπερασπίσεως στη δίκη των δολοφόνων του πατέρα του Μπακογιάννη. Όπως επίσης έχει ιδιαίτερη σημασία ότι αποχώρησε μαζί με τους εκπροσώπους της ακραίας εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, της οποίας στελέχη μαζί πάντοτε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, χειροκροτούν σε κάθε περίσταση τους καταδικασμένους για δολοφονίες της “17 Νοέμβρη”.
Φαίνεται όμως ότι το πάθος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι τόσο μεγάλο, που τον οδήγησε σε κοινό μέτωπο μαζί με τους χειροκροτητές των δολοφόνων του ίδιου του πατέρα του.