Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

«Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό» για βουλευτή της ΝΔ


Το πραγματικά αντιλαϊκό πρόσωπο της Νουδούλας, του κόμματος του μεγάλου κεφαλαίου και της μεγαλοαστικής τάξης του Ψυχικού, της Εκάλης, της Βουλιαγμένης και λοιπών… ευγενών προαστίων, που με την κυβερνητική πολιτική της διαχρονικά κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους, γιατί το αντίθετο είναι… λαϊκισμός, αποκάλυψε σήμερα ο βουλευτής της, Μπάμπης Παπαδημητρίου.
Ο οποίος, μιλώντας σε Υποεπιτροπή της Βουλής για τους υδάτινους πόρους και ξεκινώντας την τοποθέτησή του, τόνισε πως το νερό είναι «δυστυχώς απαράδεκτα φθηνό» και ζήτησε να πουληθεί σε πολυεθνική εταιρεία για ν’ αυξήσει την τιμή του, χωρίς να φανεί ότι την αύξηση την κάνει η κυβέρνηση του αποφοίτου του Χάρβαρντ. 
Ιδού η πλήρης δήλωση: «Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό. Και γιατί όχι, αργότερα, μια σοβαρή πολυεθνική να μη συνεργαστεί με την ελληνική κυβέρνηση στον τομέα της παροχής ύδατος με μια λελογισμένη αύξηση της τιμής;».
Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η ΝΔ! Φτωχοί πατριώτες, που με δυσκολία τα βγάζετε πέρα, τι δουλειά έχετε στο κόμμα των πλουσίων;