Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Παροξυσμός των συστημικών ΜΜΕ με την δήθεν «διάλυση» της Χρυσής Αυγής


Αγγίζει τα όρια της εμμονής αυτό που συμβαίνει σε καθημερινή βάση με την «διάλυση της Χρυσής Αυγής». Φαίνεται ότι κάθε ιστοσελίδα που σέβεται την… συστημικότητά της πρέπει υποχρεωτικά να φιλοξενεί τουλάχιστον ένα άρθρο την ημέρα που να αφορά το Κίνημά μας.
Η εμπάθειά τους όμως είναι το κάτι άλλο! Επιμένουν για παράδειγμα  ακόμα στο ΠΑΡΑΜΥΘΙ περί κλεισίματος της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς, όπως βλέπετε και στο παραπάνω δημοσίευμα του in.gr του γνωστού «δημοσιογραφικού οργανισμού».
Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα: «Σε πλήρη αποσύνθεση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, καθώς μετά το κλείσιμο των γραφείων της νεοναζιστικής οργάνωσης στον Πειραιά, τώρα φαίνεται πως μπαίνουν τίτλοι τέλους και στα κεντρικά γραφεία της στη Μεσογείων…»
Στην «λογική» του αρθρογράφου δηλαδή, όταν ένα κόμμα μετακομίζει σε άλλη διεύθυνση, τότε… διαλύεται! Και ακριβώς τα ίδια ψέμματα επαναλαμβάνει το άρθρο για την ιστοσελίδα που βλέπετε, που σύμφωνα με το in.gr ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Όσο για τα γραφεία του Πειραιά μόλις πριν λίγες ημέρες, υπήρξε «αντιφασιστική» συγκέντρωση, όπου δεκάδες Εθνικιστές έδωσαν το παρόν στα γραφεία για να τα προστατεύσουν από τις συμμορίες της αριστεράς.
Το γεγονός τέλος, ότι στο ίδιο παραληρηματικό άρθρο φιλοξενείται ανακοίνωση της… ΚΕΕΡΦΑ τα λέει όλα. Και όπως έχουμε ήδη απαντήσει, εάν είχαμε την… δυνατότητα να χρωστάμε και εμείς 250 εκατομμύρια ευρώ σαν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, τότε θα νοικιάζαμε το… Hilton! Πάντως ακόμα και από την οδό Δηλιγάννη, ο Εθνικός Αγώνας της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί και η Σημαία μας θα ανεμίζει περήφανα!