Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΑΡΞΙΣΤΗ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΤΑ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!



Όχι μόνο δεν «μαζεύτηκαν» οι μαρξιστές ινστρούχτορες στα σχολεία, αλλά αντιθέτως ξεσαλώνουν, γνωρίζοντας πολύ καλά πως η Νουδούλα δεν τολμάει να τους αγγίξει!
 Έτσι, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, «καθηγητής» (ινστρούχτορας του μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού), ο οποίος είναι χημικός, κάνει προπαγάνδα στα παιδιά επί ιστορικών ζητημάτων, παραληρώντας κατά Ηρώων του Έθνους!
Ιδού τι είπε για τον Παύλο Μελά: «Ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Δεν ήταν ήρωας»!
Ιδού τι είπε για τον Κολοκοτρώνη, απαντώντας σε ερώτηση μαθητή του: «Σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος».
Τέλος, ιδού τι είπε για την Μπουμπουλίνα: «Εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης, όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε»…
Καταλάβατε τώρα ποιοι κυβερνούν την Ελλάδα μας, είτε επί αριστεράς είτε επί ψοφοδεξιάς;
(ΥΓ): Πρώτη πράξη ενός αυριανού Εθνικού Κράτους, η ΑΜΕΣΗ απόλυση των μαρξιστών ινστρουχτόρων απ’ όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης, γιατί δηλητηριάζουν τις παιδικές ψυχές!