Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Μέτρα προστασίας των Τ.Ο. της ΝΔ από τις Αρχές που αδιαφορούν για τις επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής!



Σε επιφυλακή διαβάζουμε πως είναι οι αστυνομικές αρχές μετά τις απανωτές επιθέσεις σε γραφεία τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας. «Κάθε βράδυ, μπαίνει σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο περιπολιών με αστυνομικούς να στήνουν ενέδρες σε περιοχές για τον εντοπισμό ύποπτων ατόμων», όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδος ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Μάλιστα όπως ακούγεται και σε ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα protothema.gr οι αστυνομικοί έχουν εντολές να προχωρούν σε προσαγωγές ύποπτων ατόμων για τα οποία δεν δικαιολογείται η παρουσία τους στο χώρο και να σταθμεύουν τα περιπολικά κοντά στα σημεία έτσι ώστε να έχουν επαφή με τα γραφεία σε περίπτωση πιθανής επίθεσης.
Πολύ σωστά τα μέτρα της ΕΛΑΣ για την προστασία των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ. Τόσο σωστά που… απορούμε γιατί δεν λαμβάνουν ακριβώς τα ίδια μέτρα και για τα γραφεία της Χρυσής Αυγής! Ενός κόμματος κατά του οποίου έχουν γίνει περισσότερες από 10 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ με αποκορύφωμα βεβαίως τις εν ψυχρώ δολοφονίες των αδελφών μας Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο, την 1η Νοεμβρίου του 2013.
Και πέρα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, έχουμε εκατοντάδες περιπτώσεις χαμηλότερης κλίμακας επιθέσεων και αντισυγκεντρώσεων. Πριν λίγες ημέρες, παρακρατικοί στον Πειραιά προσπάθησαν να προσεγγίσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Η παρουσία δεκάδων Εθνικιστών στον χώρο ματαίωσε τα σχέδιά τους. Χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη, «αντιφασίστες» βανδάλισαν την είσοδο των γραφείων μας στην πόλη και η αστυνομία έφτασε κατόπιν «εορτής».
Γιατί το κράτος συνεχίζει να δείχνει τόση αδιαφορία στις επιθέσεις κατά των Εθνικιστών; Για τον ίδιο λόγο που δεν καταδικάζει κανείς την κόκκινη βία όταν αυτή έχει στόχο την Χρυσή Αυγή! Γιατί θέλουν να μην υπάρχει Χρυσή Αυγή!