Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ! ΚΛΕΦΤΟΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΕΜΒΟΛΙΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ… ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!


Σ’ όλες τις χώρες του κόσμου –ακόμα και στις πιο… αντιρατσιστικές- τα «προσφυγάκια» που καταδικάζονται για κακουργήματα απελαύνονται μετά την έκτιση των ποινών τους. Αλλά, αυτός ο κανόνας δεν ισχύει στο -πρώην, νυν και αεί!- «πολυπολιτισμικό» Ελλαδιστάν!
Έτσι, οι ίδιοι και οι ίδιοι κακούργοι συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να επιδίδονται σ’ αυτό που γνωρίζουν καλά: στο έγκλημα!
Δύο «προσφυγάκια», λοιπόν, συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη.
Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών στο ύψος της Αερογέφυρας της Αττικής Οδού στον Ασπρόπυργο και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Φυσικά, οι δράστες δεν συμμορφώθηκαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και εμβόλισαν το περιπολικό με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και να ακινητοποιηθούν και τα δύο οχήματα. Τελικά συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα οι δράστες είχαν μεταβεί στην Βοιωτία, όπου έκλεψαν από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, δέκα (10) κομμάτια πηνίων και τρία (3) καλώδια, τα οποία βρέθηκαν εντός του οχήματός τους, μαζί με σύνεργα διαρρήξεων.

 Το εξοργιστικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι οι εν λόγω κλεφταράδες είχαν καταδικαστεί στο παρελθόν για διάφορα κακουργήματα (για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, για παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών, για διακεκριμένες κλοπές και φθορές, κ.τ.λ.), αλλά δεν απελάθηκαν ποτέ από την χώρα, προς δόξαν του… «αντιρατσισμού»!