Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Τελικά το Πανεπιστημιακό άσυλο συνεχίζεται…



Επίθεση σαράντα κουκουλοφόρων με βόμβες μολότωφ έγινε στο Α.Τ. Ζωγράφου. Οι επιτιθέμενοι κατέφυγαν αμέσως μετά στην Πανεπιστημιούπολη και φυσικά δεν έγινε καμία ενέργεια για την σύλληψή τους. Αυτό το γεγονός είναι και η απάντηση στα ψέματα και στην προπαγάνδα ότι της Νέας Δημοκρατίας και των “ακροδεξιών” λακέδων ότι δήθεν καταργήθηκε το Πανεπιστημιακό άσυλο.
Μάλιστα, για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στην οποία αναφέρει: “Οι μπαχαλάκηδες για μία ακόμη φορά έδρασαν αψηφώντας τόσο τις κυβερνητικές εξαγγελίες, όσο και για τον νέο νόμο για το άσυλο.”
Για ποιο άσυλο λοιπόν μας μιλάνε ότι καταργήθηκε και για ποιον νόμο από την στιγμή δεν εφαρμόζεται ο νόμος αυτός; Άλλωστε νόμος υπήρχε και επί ΣΥΡΙΖΑ για την περίπτωση που συντελούνται κακουργήματα όπως συνετελέσθη κακούργημα στην επίθεση του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου. Και όπως ακριβώς δεν γινόταν τίποτε επί ΣΥΡΙΖΑ, έτσι δεν γίνεται και επί Νέας Δημοκρατίας. Πόσο νομίζουν ότι θα αντέξουν τα ψέματα και η προπαγάνδα;