Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Οι απατεώνες του διαδικτύου


Εντύπωση μας προκαλεί η στάση, που κρατούν κάποιοι υποτίθεται “πατριωτικά” sites, τα οποία διαμαρτύρονται τώρα (μετά τις … εκλογές!) κατά της κυβερνήσεως και αυτό το κάνουν για να συνεχίσουν να παγιδεύουν πολλούς καλούς Έλληνες στο εθνομηδενιστικό φιλελεύθερο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και το κάνουν αυτό με το αζημίωτο, γιατί πληρώνονται καλά για την υπηρεσία τους αυτή, μαύρης προπαγάνδας. Για να αντιληφθείτε τι εννοούμε διαβάστε το παρακάτω, το οποίο εγράφη στο διαδίκτυο: 
“Τραγική απόφαση της Κυβέρνησης: «Επίδομα & στους μετανάστες που ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα» – Προς δημογραφική αλλοίωση! Δεν μας τα λέει καλά πλέον η Κυβέρνηση της ΝΔ σε ορισμένα καυτά θέματα. Δεν γνωρίζουμε εάν τελικά έχουν πέσει καμπάνες από την ΕΕ, ή τελικά αθετούν όπως όλες οι Κυβερνήσεις τις υποσχέσεις τους. Μιλάμε βέβαια για τα επιδόματα τα οποία δεν θα δίνονται μόνο σε Έλληνες. Με αυτό τον τρόπο πλέον, η ΝΔ δίνει πάτημα σε όλους όσους θα θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα από κάθε άκρη της γης. Όταν γνωρίζεις ότι θα λαμβάνεις επιδόματα, τότε γιατί να μην παραμείνεις στην Ελλάδα; Άλλη μια κυβίστηση λοιπόν όπως και με την Συμφωνία των Πρεσπών.”
Αυτοί που γράφουν τα παραπάνω σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου υποστήριζαν με φανατισμό την Νέα Δημοκρατία και πολεμούσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Περίμεναν τίποτε διαφορετικό από την Νέα Δημοκρατία; Όχι, βέβαια … Μεροκάματο έβγαζαν και βγάζουν και θα πρέπει οι αληθινοί Πατριώτες επιτέλους να το αντιληφθούν.