Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Εχθροί και “φίλοι” της Χρυσής Αυγής (του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου)


«Άτιμον είναι τον εν στάσει μηδετέρας μερίδας γενόμενον»
Η ζωή είναι μία διαρκής πάλη, ο πολιτικός αγώνας μια μάχη χωρίς τέλος με νίκες, ήττες και ασφαλώς και με προδοσίες.
Τίποτε δεν μας εκπλήσσει στην πορεία μας και για του λόγου το αληθές και για όσους διαθέτουν αρχείο ένα ποίημα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” τον Δεκέμβριο του 1980, πριν 39 ολόκληρα χρόνια, στο πρώτο συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”! Ποίημα με τίτλο “Προχωρούμε”, που έλεγε:
“Προχωρούμε με βήμα σταθερό
χωρίς να κοιτάξουμε
του διπλανού μας
την κλονισμένη πορεία,
του χθεσινού μας συντρόφου
την φυγή απ’ το χρέος”
Δεν μας προξενεί εντύπωση λοιπόν, το γεγονός ότι κάποιοι καλοί Έλληνες προκειμένου “να φύγει η αριστερά”, ψήφισαν αντί ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την Νέα Δημοκρατία και η αριστερά δεν έφυγε… και την περασμένη Κυριακή στην Πηγάδα του Μελιγαλά τόπο θυσίας χιλιάδων εθνομαρτύρων δεν υπήρχε εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, υπήρχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Το βήμα μας “σταθερό” όπως τονίζει και ο στίχος του Δεκεμβρίου του 1980, στίχος ο οποίος στην συνέχεια τονίζει:
“Ξαναγεννιόμαστε
από τις προδοσίες των φίλων,
μέσα από τα ένοχα,
φευγαλέα βλέμματα
των μέχρι χθες
αγαπημένων προσώπων.
Ξαναγεννιόμαστε
κάθε αυγή και κάθε δειλινό
από του Ήλιου το φως το ζεστό...”
Ποιοι είναι οι εχθροί μας λοιπόν και ποιοι οι φίλοι μας εντός ή εκτός εισαγωγικών;
Εχθρός μας είναι ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο, το ένοχο και υπεύθυνο για την παρακμή του Έθνους μας, για την λεηλασία του Λαού, για την ηθική κατάπτωση των Ελλήνων, για την πνευματική ερήμωση. Και φίλοι μας δεν είναι σίγουρα κάποιοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, που παριστάνουν τους “εθναμύντορες”, και στην πραγματικότητα υπηρετούν θαυμάσια την ολέθρια παγίδα για κάθε Έλληνα που πιστεύει στο Έθνος και αυτή η παγίδα δεν είναι άλλη από τον πολιτικό φιλελευθερισμό.
Ορκισμένοι εχθροί μας αυτοί που θα ήθελαν να είναι μαζί μας και δεν ήταν μαζί μας και έτσι δεν μπόρεσαν να λάβουν θέσεις και αξιώματα. Ανθρώπινο συναίσθημα ο φθόνος και εν αφθονία ευρίσκεται εν Ελλάδι.
Χειρότεροι απ’ όλους όμως είναι οι ουδέτεροι, αυτοί που όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό στην πολιτεία δεν παίρνουν θέση, δεν είναι ούτε με τον έναν, ούτε με τον άλλον. Είναι αυτοί που ήταν μέχρι χθες μαζί μας γιατί πιστεύανε ότι είμαστε δυνατοί και δεν είναι σήμερα μαζί μας γιατί νομίζουν ότι χάσαμε την δύναμή μας, αλλά χωρίς πρόβλημα θα είναι αύριο και πάλι μαζί μας. Απαραίτητοι στον “πολιτισμό” των αριθμών όπου τα πάντα μετριόνται ποσοτικά…
Πολλοί εχθροί, μεγάλη Τιμή
Όλοι αυτοί όμως ήταν και είναι ένα ΤΙΠΟΤΕ. Και ήταν πριν επτά ολόκληρα χρόνια που δημοσιευότανε το εξής:
«enikos.gr: Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2012: Ο Σόρος για τη Χρυσή Αυγή, Τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής τράβηξαν την προσοχή και του γνωστού μεγαλοεπενδυτή, Τζορτζ Σόρος:
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αθήνα ήρθαν πριν από τρεις εβδομάδες συνεργάτες του Σόρος, στελέχη του Open Society Foundation από τις Βρυξέλλες, για την ακρίβεια, οι οποίοι συναντήθηκαν με διαμορφωτές γνώμης και ειδικούς στην πολιτική και στην επικοινωνία. Στις δύο ημέρες, μάλιστα, που παρέμειναν στην Αθήνα, πραγματοποίησαν περί τα δέκα ραντεβού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερωτήσεις περιστράφηκαν κυρίως γύρω από την πολιτική και όχι από την οικονομία.
Μάλιστα, για περισσότερο από το μισό διάστημα, οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή γύρω από την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Αυτό που απασχόλησε ήταν πόσο μακροπρόθεσμη θα είναι η παρουσία της στα πολιτικά πράγματα …”
Μαζί με τον Σόρος και πολλοί “ακροδεξιοί”… Ένας ολόκληρος κόσμος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε Ελλάδα, Ευρώπη, παντού όπου κυριαρχεί το βρώμικο χρήμα και οι άνθρωποι πληρώνονται για να είναι ψεύτες, για να μισούν, για να πολεμούν τα Έθνη και τις Πατρίδες.
Μεγάλη τιμή για το Κίνημά μας ο πόλεμος αυτός, πόλεμος που δείχνει πόσο σημαντικοί είμαστε. Όμως εμείς τα είχαμε όλα αυτά προβλέψει γι’ αυτό ας ξέρουν καλά ότι:
“Ξαναγεννιόμαστε
από τις προδοσίες των φίλων,
μέσα από τα ένοχα, φευγαλέα βλέμματα
των μέχρι χθες αγαπημένων προσώπων.”

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΠΗΓΗ