Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Συγχαρητήρια Φίλη σε ΝΔ και Νίκη Κεραμέως


Ο Λένιν είχε πει την φράση: “Πες μου ποιος σε παινεύει για να σου πω τι λάθη έκανες” και η φράση αυτή ταιριάζει θαυμάσια στην περίπτωση της Νίκης Κεραμέως για τα συγχαρητήρια που έλαβε από τον Φίλη. Μόνο που δεν πρόκειται περί λάθους, αλλά περί συνειδητής επιλογής των φιλελεύθερων εθνομηδενιστών της Ν.Δ., που παρουσιαζόντουσαν σαν πατριώτες προεκλογικά και τώρα δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.
«Θετική η μη αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα απολυτήρια» τονίζει ο πρώην υπουργός Παιδείας για την απόφαση της Νίκης Κεραμέως. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την ικανοποίησή του και υπογραμμίζει ότι η απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, την οποία εφαρμόζει η υπουργός Παιδείας, προκαλεί την αντίδραση σκοταδιστικών κύκλων και υπογραμμίζει ότι η Νίκη Κεραμέως θα έχει τη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ στην εφαρμογή του νόμου.
“Οι αντιδράσεις από ακροδεξιούς παράγοντες και ΜΜΕ εναντίον της απόφασης της υπουργού Παιδείας δεν μας προκαλούν έκπληξη… Το υπουργείο Παιδείας και προσωπικά η κυρία Κεραμέως μπορούν να υπολογίζουν στη συμπαράστασή μας απέναντι στις επιθέσεις που ήδη δέχονται από τους σκοταδιστικούς κύκλους, στον βαθμό που επιμείνουν στη θέση τους. Αντίθετα, αν υποχωρήσουν ή προσπαθήσουν να τους εξευμενίσουν σε άλλους τομείς (μάθημα Ιστορίας, «ιεροδιδάσκαλοι στα σχολεία», εκκλησιαστική περιουσία κ.λπ.), όπως, δυστυχώς, έχει διαφανεί μέχρι σήμερα, θα μας βρουν απέναντι.”