Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΕΜΕΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΝΑΣ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ «ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ»;

Στην περίπτωση του πονηρού πολιτευτή –και νυν βολευτή της Νουδούλας- Κυρανάκη έχουμε αναφερθεί ξανά, για το παραμύθι που πουλούσε προεκλογικά, ότι ως πρωθυπουργός ο Κούλης… «θα συγκρουστεί με ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Γερμανία για την Συμφωνία των Πρεσπών».
Ωστόσο, δεν ήταν το μόνο «πατριωτικό» παραμύθι που πουλούσε ο λεγάμενος στον κοσμάκη, κατ’ εντολήν του Κούλη.
Λίγες ημέρες προ των εκλογών της 7ης Ιουλίου, λοιπόν, ο Κυρανάκης είχε δώσει συνέντευξη στο Reader.gr, στο οποίο υποσχόταν πως το επίδομα γέννας των 2.000 που είχε μόλις εξαγγείλει ο Κούλης, θα δίνεται «μόνο σε Ελληνόπουλα».
Ιδού το σχετικό παραμύθιασμα: 
«Θέλουμε πραγματικά να διευκολύνουμε όλες τις εργαζόμενες μητέρες που πασχίζουν σήμερα να κρατήσουν την ισορροπία μέσα στην οικογένειά τους, στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Θα καθιερώσουμε άμεσα αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε νέο μέλος ελληνικής οικογένειας, καθώς και 2.000 ευρώ επίδομα για κάθε Ελληνόπουλο»


Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξής του, κάποιοι ακόλουθοί του στο Τwitter εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για το αν θα εφαρμοστεί αυτό το «μόνο για Ελληνόπουλα» και ο Κυρανάκης τους καθησύχαζε, επιμένοντας στο παραμύθι του: «Το επίδομα θα δίνεται σε Ελληνόπουλα».

Ακόμα κι όταν πολύ καχύποπτος ακόλουθός του τον ρώτησε αν «ως ελληνόπουλο εννοείτε κάτι διαφορετικό από τα παιδιά οποιουδήποτε έχει ελληνική υπηκοότητα» (εννοώντας παιδιά αλλοδαπών που έχουν πάρει την ελληνική υπηκοότητα), αυτό το θρασίμι του απάντησε: «παιδιά που γεννιούνται από Έλληνες γονείς»

Απόδειξη δε ότι επρόκειτο για κόλπο με προσωπική εντολή Κούλη, ήταν το γεγονός ότι όταν οι συριζαίοι κατήγγειλαν τον Κυρανάκη για… χρυσαυγιτισμό, η Νουδούλα έκανε την πάπια. Οι δε συριζαίοι δεν επέμειναν, εφόσον ο σκοπός –η λεηλασία των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής- ήταν… καλός και προς το γενικότερο συμφέρον του συστήματος.
Και βέβαια, μετά την σαφέστατη προχθεσινή δήλωση της αρμόδιας υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου, ότι το επίδομα θα δίνεται για όλα τα παιδιά γεννιούνται στην Ελλάδα, κι ότι θα είναι… άδικο να αποκλειστούν τα «προσφυγάκια», η πολιτική απάτη απεδείχθη αλλά αυτό δεν έχει πλέον καμμιά σημασία, καθώς η ψήφος των πατριωτών που «τσίμπησαν» πάρθηκε, η Χρυσή Αυγή έμεινε εκτός βουλής και ως γνωστόν, «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!