Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ…


Η επιμονή των καθεστωτικών παπαγάλων με τη «διάλυση» της Χρυσής Αυγής
Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την αποφράδα ημέρα της 7ης Ιουλίου και την μεγάλη νίκη του ντόπιου συστήματος και των ξένων προστατών του, που επιτέλους κατάφερε να θέσει εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή – με τις πιο βρώμικες μεθοδεύσεις που έχουν ποτέ χρησιμοποιηθεί κατά πολιτικού κόμματος στην νεωτέρα πολιτική ιστορία της Μπανανίας Ελλαδιστάν. Ωστόσο, ακόμα ασχολούνται –και μάλιστα επιμόνως!- τα λιγωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του σάπιου καθεστώτος –«ακροδεξιά» και μη- με την Χρυσή Αυγή, κυκλοφορώντας «ειδήσεις» του τύπου «διαλύεται η Χρυσή Αυγή», «βγήκαν τα μαχαίρια στην Χρυσή Αυγή» και τα τοιαύτα. Άραγε, ποιος είναι ο λόγος να συνεχίζουν να ασχολούνται με μια «τελειωμένη κατάσταση»;
Δεν τους φτάνει το 97%, θέλουν κυριαρχία 100%!
Τα «μεγάλα αφεντικά» ικανοποιήθηκαν μεν από την μη είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή, αλλά δε θα ησυχάσουν ποτέ αν δεν πάψει να υπάρχει! Είναι τόσο αλαζόνες που δεν τους αρκεί η κυριαρχία κατά 97%, θέλουν 100%! Να μην υπάρχει καμμιά «παραφωνία» στην υποταγή! Σας θυμίζω το μήνυμα που απέστειλε την επομένη κιόλας των εκλογών προς την νέα κατοχική «κυβέρνηση» των υποτακτικών του, ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου, Ronald Lauder. Στο μήνυμά του αυτό, ο αρχισιωνιστής τόνισε ότι… ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Μητσοτάκη, που «είναι αληθινός σύμμαχος του Ισραήλ και έχει επιδείξει βαθιά υποστήριξη και φιλία στην εβραϊκή κοινότητα στην Ελλάδα», ενώ έθεσε και ως προτεραιότητα της νέας «κυβέρνησης» την ολοκληρωτική εξαφάνιση της ΜΟΝΗΣ πολιτικής δύναμης μετά την μεταπολίτευση που δεν υποτάχθηκε στους παγκόσμιους αφέντες, δηλαδή την Χρυσή Αυγή: «είμαστε σίγουροι ότι θα συμπεριλάβει στις προτεραιότητές του την εξάλειψη όλων των υπολειμμάτων αντισημιτισμού και νεοναζιστικής ιδεολογίας από τη χώρα».
Ο φόβος επανάκαμψης της Χρυσής Αυγής
Η ολοκληρωτική εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής, είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος, είναι ο φόβος επανάκαμψής της! Βλέπετε, «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και πρέπει να φροντίσουν από τώρα να αποτρέψουν αυτή την επανάκαμψη! Δεν αναφέρομαι βέβαια στους Κούληδες (μέχρις εκεί δεν τους κόβει…), αλλά στους διεθνείς τους αφέντες, αυτούς που κάνουν πραγματικά κουμάντο σε τούτο το άθλιο προτεκτοράτο. Αυτοί, λοιπόν, γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον καθέναν –γιατί αυτοί καθορίζουν την πολιτική της!- ότι η νέα «κυβέρνησή» τους συντόμως θα απογοητεύσει τον ελληνικό λαό και θα μαζεύει… μούντζες και κατάρες. Κι ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την δυναμική επάνοδο της Χρυσής Αυγής, την οποία δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν ούτε το –άχρωμο, άοσμο και άγευστο- ανάχωμα του Βελόπουλου, που είναι αυστηρά «μίας χρήσεως», ούτε τα πολλά και διάφορα κομματίδια-φαντάσματα του δήθεν «χώρου», ούτε τα ξεφωνημένα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια!
Η αύξηση του πλαφόν εισόδου στη βουλή…
Όλη αυτή η λυσσασμένη προπαγανδιστική εκστρατεία, περί «διάλυσης της Χρυσής Αυγής», που σπέρνει την απογοήτευση στους εθνικιστές, σκοπό έχει να αποτρέψει την επανάκαμψη. Φτάνει όμως αυτό; Όχι, δε φτάνει! Για να είναι πιο σίγουροι για την αποτροπή, λοιπόν, θα βάλουν κι άλλες ασφαλιστικές δικλείδες… Νέο εκλογικό σύστημα φέρνει το φθινόπωρο στη βουλή η κυβέρνηση Κούλη Μητσοτάκη και οι λεπτομέρειές του «διέρρευσαν» στην… «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως», το «Πρώτο Θέμα». Μεταξύ αυτών θα είναι και η αύξηση του «πλαφόν» εισόδου ενός κόμματος στη βουλή, από το 3% στο 4-5%.
… Μελλοντικό εμπόδιο για την Χρυσή Αυγή
Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το 5% δεν υπάρχει ούτε καν σα σκέψη! Και δεν υπάρχει –παρότι θα ήταν προτιμότερο- γιατί δημιουργεί τεράστιο κίνδυνο να μείνει εκτός βουλής το αριστερό δεκανίκι του συστήματος, το ΚΚΕ, που έχει «κολλήσει» λίγο πάνω από το 5% και δεν «ξεκολλάει» με τίποτα. Ειδικά αν δοθεί δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού (για το οποίο πολύ αμφιβάλλουμε…), είναι σιγουρότατο ότι η εκλογική δύναμη του κόμματος της προδοσίας και του εγκλήματος θα συρρικνωθεί κάτω του 5%! Οπότε, η «ασφαλιστική δικλείδα» θα περιοριστεί στο 4%. Κι είναι αστείο να πούμε ότι αυτό γίνεται για να αποτρέψει την είσοδο στη βουλή του… Βαρουφάκη, ή του… Βελόπουλου, ή του… Λεβέντη. Τέτοιοι «άρπα-κόλα» σχηματισμοί είναι απολύτως καλοδεχούμενοι για το σύστημα, αλλά το νέο πλαφόν θα μπει μόνο και μόνο για να εμποδίσει μελλοντικά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή! 
Στην πολιτική, «τα πάντα ρει»!
Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια και να μην αυταπατώμεθα, αυτή τη στιγμή το σύστημα φαίνεται να έχει πάρει το πάνω χέρι κι έχει καταφέρει να σπείρει σε μεγάλο βαθμό την απογοήτευση στους εθνικιστές. Ωστόσο, είναι νόμος πως στην πολιτική «τα πάντα ρει»! Πολλές φορές δε, οι πολιτικές αλλαγές γίνονται με κινηματογραφική ταχύτητα, εξαιτίας ακόμα και τυχαίων γεγονότων! Οι δε διαθέσεις του λαού αλλάζουν κι αυτές, πολλές φορές απότομα κι απρόσμενα. 
«Μητσοτάκη κάθαρμα»!
Θα αναφερθώ σε κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα. Τον Ιούλιο του ’65, την εποχή της αποστασίας, η Αθήνα κι η Ελλάδα ολόκληρη δονείτο από το σύνθημα «Μητσοτάκη κάθαρμα». Λίγα χρόνια αργότερα, το προερχόμενο από το κέντρο «κάθαρμα» του ’65 κατάφερε να «τρουπώσει» στο μεγάλο κόμμα της ψοφοδεξιάς, να γίνει πρωτοκλασάτος υπουργός του, αρχηγός του και εν τέλει πρωθυπουργός της χώρας! Άφησε δε στο κατόπι του την κόρη του Ντόρα και το γιό του Κυριάκο. Η Ντόρα είναι ξύπνια και μέσα στα κυκλώματα και παραλίγο να πάρει στα χέρια της την ΝΔ το 2009, αλλά την «έφαγε» το κλίμα κατά της οικογενειοκρατίας που κυριαρχούσε τότε. Τον Κυριάκο, δεν τον υπολόγιζε κανείς. «Χαζό» τον ανέβαζαν, «ηλίθιο» τον κατέβαζαν. Κι όμως, άλλαξαν οι καιροί και αυτό το «πράμα» έγινε αρχηγός της ΝΔ κι έφτασε να γίνει και πρωθυπουργός ακόμα – και μάλιστα με ποσοστά που κάποτε φαίνονταν απλησίαστα! Τραγική ειρωνεία δε, είναι ότι ο θρίαμβος των φυσικών απογόνων του «καθάρματος» του ’65 (Κούλη και Μπακογιάννη) ήρθε μήνα Ιούλιο!
Ο Συνασπισμός – ΣΥΡΙΖΑ και τα… κουδούνια
Θέλετε κι άλλο παράδειγμα; Ο Συνασπισμός έμεινε εκτός βουλής το 1993, για λίγες ψήφους, κι όλοι προδιέγραψαν το πολιτικό του τέλος. Κι όχι μόνο δε διαλύθηκε –παρότι πολλά και κορυφαία στελέχη του, με πρώτη την ίδια την τότε αρχηγό του Μαρία Δαμανάκη, «μετακόμισαν» στο ΠΑΣΟΚ- αλλά λίγα χρόνια αργότερα έγινε… κυβέρνηση και παρότι κουρέλιασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις, κράτησε με χαρακτηριστική άνεση την εξουσία για 4 ½ ολόκληρα χρόνια, κι έχασε μεν τις εκλογές αλλά κρατώντας ισχυρές δυνάμεις, κι αυτή τη στιγμή έχει καθιερωθεί ως ένας από τους δύο βασικούς συστημικούς πόλους και κάποια στιγμή στο μέλλον θα ξανακυβερνήσει! Εάν κάποιος προέβλεπε το 1993 αυτή την εξέλιξη σε κάποιο καφενείο της χώρας, σίγουρα θα του κρεμούσαν… κουδούνια. 
Η ΝΔ και τα… κουδούνια
Κι όμως συνέβη! Θυμάστε την ΝΔ το 2012; Ένα κόμμα υπό διάλυση, που ούτε 19% δεν πήρε στις πρώτες εκλογές του Μαΐου, αλλά επανέκαμψε, κυβέρνησε τη χώρα για 2 ½ χρόνια και τώρα επανήλθε στην εξουσία με ποσοστά που δεν έβλεπαν ούτε στον ύπνο τους ακόμα και τα πιο αισιόδοξα στελέχη της! Ομοίως, αν το 2012, μέσα στο κλίμα παλλαϊκής κατακραυγής που υπήρχε για τα Μνημόνια και το παλιό πολιτικό σύστημα, κάποιος προέβλεπε πως εφτά χρόνια αργότερα η ΝΔ θα αγγίξει το 40% -και μάλιστα με αρχηγό το «χαζό»- δε θα τα γλίτωνε τα… κουδούνια! 

Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!
Συνιστώ, λοιπόν, στους Έλληνες εθνικιστές να μην απογοητεύονται, γιατί τίποτα δεν είναι χαμένο. Αυτή η μαύρη μαυρίλα που επικρατεί σήμερα, μπορεί ν’ αλλάξει άρδην «αύριο»! Ήδη, οι πρώτες ενδείξεις δικαιώνουν αυτούς που απεργάζονται σχέδια μελλοντικής ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής! Για παράδειγμα, πλησιάζει η ώρα για τον απόγονο του «καθάρματος» του ’65, να βάλει την υπογραφή του στη δική του «Συμφωνία των Πρεσπών», για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τουρκαλάδες, η λαθρομετανάστευση ανεβαίνει με εκρηκτικούς ρυθμούς (αύξηση κατά 124% τον Ιούλιο και κατά 138% το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, μόνο δια θαλάσσης…), η ανεργία ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία καλοκαιριάτικα, τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης του Μητσοτάκη, έρχονται φόροι και χαράτσια, κ.τ.λ. «Όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο καλύτερα για μας», όπως είχε πει κάποτε ο Λένιν! Να το θυμάστε, λοιπόν, πως θα’ ρθει σύντομα η στιγμή που θα είναι η Χρυσή Αυγή η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή! Γι’ αυτό και δεν τα παρατάμε! Κι όπως είπε ένας Μεγάλος της Ιστορίας: «θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη»!