Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Robert F. Kennedy για το μικροτσίπ του Γκέιτς: Θέλουν να επιβάλουν Παγκόσμια Δικτατορία

Πολύ βολικός τελικά ο κορωνοϊός για τα σχέδια της παγκόσμιας εξουσίας. Με αφορμή την επιδημία αυτή που έχει λιγότερους θανάτους ακόμη και από την κοινή γρίπη κάθε έτος, επιχειρούν με σύμμαχό τους τον φόβο, που σκορπούν τα ΜΜΕ, που ανήκουν σε αυτούς να επιβάλουν μέτρα που οδηγούν σε μία τυραννία σε ολόκληρο τον κόσμο! Για το θέμα αυτό μίλησε όχι κάποιος άγνωστος συνωμοσιολόγος, αλλά ένας επώνυμος πολίτης των ΗΠΑ της οικογένειας Κέννεντυ.
Robert F. Kennedy Jr. γιoς του δολοφονημένου Robert F. Kennedy και ανιψιός του επίσης δολοφονημένου πρώην Αμερικανού προέδρου John Kennedy:
«Τα εμβόλια για τον Μπιλ Γκέιτς είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία η οποία τροφοδοτεί τις πολλές σχετιζόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των σχεδίων της Microsoft να ελέγξει πλήρως τον συνδυασμό εμβολίου και ελέγχου ταυτότητας, ώστε να αποκτήσει ο ίδιος ένα δικτατορικό έλεγχο της παγκόσμιας πολιτικής υγείας, την αιχμή του δόρατος του νέο-ιμπεριαλισμού των μεγάλων επιχειρήσεων. Η εμμονή του Γκέιτς με τα εμβόλια τροφοδοτείται και από μια μεσσιανικού τύπου πεποίθηση ότι έχει ως αποστολή να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και με μια θεϊκού τύπου προθυμία να πειραματιστεί με αυτό με τις ζωές κάποιων τους οποίους θεωρεί λιγότερο ανθρώπους».
Δεν είναι πραγματικά ειρωνία ότι ο άνθρωπος που χρηματοδοτεί δράσεις ενάντια στον "υπερπληθυσμό του πλανήτη", θέλει να μας... σώσει από αυτήν την πανδημία;

ΠΗΓΗ