Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Μην τους είδατε τους “ευάλωτους” - Ούτε ένα βράδυ δεν έκατσαν σε καραντίνα!

Θα φταίει σίγουρα ο κοινωνικός αποκλεισμός, η ανισότητα, ο ρατσισμός και ο ναζισμός!
Σας παραθέτουμε την είδηση όπως δημοσιεύεται σήμερα στον Τοπικό τύπο (onlarissa): "Οι καταγγελίες έπεφταν σαν «βροχή» από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ότι δηλαδή πλήθος Ρομά έφυγε άρον - άρον από τον οικισμό της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα λόγω φήμης πως θα μπει σε καραντίνα η περιοχή λόγω του κορωνοϊού.
Οι καταγγελίες αυτές επιβεβαιώθηκαν και από τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο. Εκατοντάδες Ρομά έχουν μετακινηθεί κυρίως σε χωριά κοντά στη Λάρισα, δημιουργώντας νέα σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας. Οι κάτοικοι ζητούν την άμεση παρέμβαση της πολιτείας, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα."
Ούτε για μια νύχτα δεν κράτησε λοιπόν η καραντίνα των "ευάλωτων"! Τράβηξαν για άλλους... μαχαλάδες για να νοσήσουν περισσότεροι! Μήπως είναι σκοτεινό σχέδιο... ναζιστών; Τι θα κάνετε κύριοι Τσιόδρα και Χαρδαλιά για αυτό το πρόβλημα; Θα εγκαταλείψετε τους "ευάλωτους" στην... ευαλωσία τους; Παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώσετε για τις κινήσεις σας γιατί το Έθνος... αγωνιά!

ΠΗΓΗ