Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Γ. Χαρβαλιάς, “δημοκρατία”: Διεθνείς οργανισμοί σε… διατεταγμένη υπηρεσία

Ο ανθελληνικός ρόλος του ΟΗΕ από την Κύπρο το 1974 μέχρι τους λαθρομετανάστες και τα νησιά του Αιγαίου το 2020
Λίγοι τολμούν να γράψουν την Αλήθεια. Οι περισσότεροι “φωστήρες” των ΜΜΕ, έχουν μπουκωθεί με άφθονο χρήμα και σιωπούν. Και άλλοι χρωστάνε τόσα πολλά, που είναι υποχρεωμένοι να σιωπούν γιατί αλλιώς ίσως τους ζητήσουν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ δανεικά και αγύριστα που έχουν πάρει…
Στην εφημερίδα “δημοκρατία”, ο δημοσιογράφος κ. Γ. Χαρβαλιάς, έγραψε άρθρο με τίτλο: “Διεθνείς οργανισμοί σε… διατεταγμένη υπηρεσία”, στο οποίο καταγγέλλει τον ΟΗΕ και ειδικότερα την Ύπατη Αρμοστία για τους πρόσφυγες καθώς και τις ΜΚΟ για τον ρόλο που παίζουν στα ελληνικά νησιά, τα οποία έχουν μεταβάλει κυριολεκτικά σε κόλαση.
Χαρακτηριστικό είναι ότι αναφέρεται στο ζήτημα της Κύπρου μας γράφοντας: “Η εμπειρία, με κορυφαίο παράδειγμα το Κυπριακό, έχει αποδείξει ότι ο συγκεκριμένος οργανισμός διάκειται αρνητικά απέναντι στην χώρα μας.”
Για όσους δεν το ξέρουν, ο ΟΗΕ ζητούσε από τους ηρωϊκούς Καταδρομείς στην Μάχη του Αεροδρομίου να του παραδώσουν το αεροδρόμιο με σκοπό να το παραδώσουν στην συνέχεια αυτοί στους Τούρκους, χωρίς μάχη!
Στο άρθρο τονίζεται επίσης ότι ο περίφημος ΟΗΕ, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μηχανισμός στην υπηρεσία της παγκόσμιας εξουσίας με τα εξής: “Οι υπηρεσίες του ΟΗΕ έχουν αποδείξει ότι, αντί για το καλό της ανθρωπότητας, εργάζονται για την προώθηση στρατηγικών στόχων της παγκοσμιοποίησης, από την λαθρομετανάστευση έως την κλιματική αλλαγή” …

ΠΗΓΗ