Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Οργή στην Ιταλία κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης και θερμά αισθήματα για Ρωσία

Η ιταλική κυβέρνηση, για όσους δεν το ξέρουν, αποτελείται από το κόμμα της αριστεράς και από το κόμμα των “Πέντε Αστέρων”. Αυτή η κυβέρνηση, λοιπόν, αποδείχθηκε ανάξια των περιστάσεων και δείχνει το γεγονός αυτό ότι οι απολίτικοι φασουλήδες, όπως το κόμμα των “Πέντε Αστέρων”, που είναι δήθεν κατά του συστήματος, αποτελούν δεκανίκι του συστήματος.
Και αυτό ας το λάβουν υπ’ όψη τους όσοι ψήφιζαν στο παρελθόν Λεβέντη και τελευταία τον Βελόπουλο, που έχει το θράσος να μιλάει κατά της Νέας Δημοκρατίας με την οποία δύο φορές ήθελε να πολιτευτεί και απερρίφθη λόγω… προτέρου εντίμου βίου.
Μπορεί λοιπόν, η ιταλική κυβέρνηση της αριστεράς να κατέληξε σε ταπεινωτική συμφωνία-υποχώρηση για το οικονομικό πακέτο που θα χρησιμοποιηθεί για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της επιδημίας του κορωνοϊού, έπειτα από έντονες διεργασίες το Eurogroup, αλλά για τον ιταλικό λαό όπως και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, έχουν αποτυπωθεί η βοήθεια της Μόσχας στην Ιταλία.
Βίντεο δείχνει Ιταλούς γιατρούς να σηκώνουν μέσα σε νοσοκομείο την ρωσική σημαία, ενώ ακούγεται από τα μεγάφωνα ο ρωσικός ύμνος για την υποδοχή των Ρώσων συναδέλφων τους. Οι Ρώσοι έχουν κερδίσει την αγάπη των Ιταλών και αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο στις γεωπολιτικές εξελίξεις όταν τελειώσει η πανδημία.

ΠΗΓΗ