Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Τζωρτζ Σόρος, Καρλ Πόππερ και “Open Society Foundation”

Ήταν στα 1990 μετά την πτώση του σοβιετικού καθεστώτος σε ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη, όταν και άνοιξε διάπλατα ο δρόμος προς την περίφημη παγκοσμιοποίηση.
Ο κομμουνισμός κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και η πτώση του αυτή δείχνει ξεκάθαρα το γεγονός ότι επρόκειτο για μια απάνθρωπη ιδεολογία, η οποία δεν είχε άλλο σκοπό από το να προετοιμάσει αυτήν την ολοκληρωτική επίθεση ενάντια στα Έθνη, στις Πατρίδες, στην εθνική ταυτότητα των λαών, στην Φυλή και την Παράδοση. Και αμέσως μετά, καθόλου τυχαία, ήλθαν και απλώθηκαν παντού σε ολόκληρο τον κόσμο οι περίφημες Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, οι οποίες είχαν και έχουν σκοπό εθνομηδενιστικό, καλυμμένο με τον μανδύα ενός ψευτοανθρωπισμού και ενός δήθεν αντιρατσισμού.
Μέγας εμπνευστής του πνεύματος αυτής της παγκοσμιοποίησης ο φιλόσοφος της “ανοιχτής κοινωνίας” (open society) Καρλ Πόππερ, ο οποίος σαν εχθρό της ανεκτικότητας η οποία πρέπει να επιβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο δεν βλέπει άλλον από τον μεγάλο Έλληνα φιλόσοφο Πλάτωνα και το πνεύμα του το οποίο χαρακτηρίζει φασιστικό!
Ο μεγάλος μέντορας των ΜΚΟ δεν είναι άλλος από έναν οπαδό του Καρλ Πόππερ και συγκεκριμένα ο μεγαλοχρηματιστής Τζωρτζ Σόρος, ο οποίος σκοπίμως ονόμασε το ίδρυμά του “Open Society Foundation”. Ο Τζωρτζ Σόρος, ο οποίος έχει αναφερθεί ειδικά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έχει ασκήσει σκληρή πολεμική ενάντια στο εθνικιστικό κίνημα των Ελλήνων, όπως και στα εθνικιστικά κινήματα όλων των χωρών του κόσμου.
Διαβάστε ένα σχετικό παλαιότερο δημοσίευμα για να καταλάβετε πόσο ενοχλεί η παρουσία ενός ασυμβίβαστου Εθνικιστικού Κινήματος και η επιρροή του στην κοινωνία: “Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αθήνα ήρθαν πριν από τρεις εβδομάδες συνεργάτες του Σόρος, στελέχη του Open Society Foundation από τις Βρυξέλλες, οι οποίοι συναντήθηκαν με διαμορφωτές γνώμης και ειδικούς στην πολιτική και στην επικοινωνία. Στις δύο ημέρες, μάλιστα, που παρέμειναν στην Αθήνα, πραγματοποίησαν περί τα δέκα ραντεβού.” 

ΠΗΓΗ