Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ο Ερντογάν μας στέλνει λαθρομετανάστες με κορωνοϊό

Νέο κύμα αναμένεται στα νησιά μετά την βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Που είναι η Ευρώπη της Μέρκελ να σας σώσει “μένουμε ευρωπαίοι”;
Τίποτε δεν έχει τελειώσει, δυστυχώς, με το ζήτημα των λαθρομεταναστών. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε την ουρά στα σκέλια μετά τις συστάσεις από τας Ευρώπας και δέχεται, ως γνωστόν, αιτήσεις ασύλου, ενώ δεν κάνει απελάσεις όπως έλεγε. Με “θριαμβευτικό” τρόπο ο Μηταράκης είπε ότι επιστρέψαμε στην Τουρκία 106 “μετανάστες”. Με αυτούς τους ρυθμούς όπως εύκολα μπορεί κανείς να υπολογίσει, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί ούτε σε χίλια χρόνια.
Την ίδια στιγμή εξαιρετικά ανησυχητικά είναι τα νέα που φτάνουν. Και δεν είναι μόνον οι λαθρομετανάστες, αλλά και η παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου μας και οι πτήσεις ακόμη πάνω από μεγάλα Ελληνικά νησιά!
Συνέχεια των τουρκικών προκλήσεων με πτήσεις τουρκικών F-16 επάνω από την νήσο Λέσβο και Χίο είχαμε σήμερα, όταν ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε πτήση στις 16:28 και στις 16:29 άνωθεν της Λέσβου στα 22.000 και 24.000 πόδια αντίστοιχα. Από 17:46 έως 17:48, άλλο ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε πτήση άνωθεν βορείων ακτών Χίου στα 10.000 με 18.000 πόδια.
Σκάφη από Τουρκία έτοιμα να μεταφέρουν λαθρομετανάστες σε Λέσβο και Χίο: Οι πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι σε συγκεκριμένα σημεία των ασιατικών ακτών υπήρχαν σκάφη στα οποία επιβιβάζονταν λαθρομετανάστες και θεωρούν πιθανό να πρόκειται για άτομα με κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στην Τουρκία.

ΠΗΓΗ