Πέμπτη 9 Απριλίου 2020


Σημαία ΕυρωπαΙκής Ένωσης με ιατρική μάσκα
Η πορεία της Ενωμένης Ευρώπης μέσα στα χαρακώματα του Covid-19 γίνεται ιδιαζόντως σκληρή, η κρίση της πανδημίας δεν μπορεί πλέον να διαχωριστεί από μια οικονομική και η κατάρρευση της γεωπολιτικής τάξης αποκαλύπτει όλο και περισσότερο το πρόσωπο των αξιών της Δύσης σε αυτό που στην πραγματικότητα είναι, τουτέστιν μια αυταπάτη, μια χίμαιρα.
Κυβερνήσεις δυτικών χωρών δεν αποφεύγουν να υπολογίσουν τον θάνατο σε επιχειρηματικούς όρους και χρησιμοποιούν τις εξαιρετικές συνθήκες αντιμετώπισης της πανδημίας για να επεκτείνουν αλαζονικά, απολυταρχικά την δύναμη τους.
Οι δήθεν αξίες της Ενωμένης Ευρώπης έχουν γίνει κουρελόχαρτο από την καθημερινή πρακτική των κυρίαρχων ελίτ που δεν διστάζουν να φτωχοποιήσουν τους λαούς της Ευρώπης για να σώσουν τους σιωνιστές πλουτοκράτες. Το «όραμα» της Ενωμένης Ευρώπης έχει πλέον απολυταρχικό χαρακτήρα και κατάντησε να τρέφει το τέρας της παγκοσμιοποίησης.
Η Ενωμένη Ευρώπη καταρρέει, οι λαοί της δεν είναι τόσο ηλίθιοι όσο θέλουν να πιστεύουν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση στα από σιωνιστικά μονοπώλια ελεγχόμενα ΜΜΕ δεν θα αλλάξει τίποτε σε αυτό. Η ιδέα ότι στην Ευρώπη πρέπει να είναι όλα συντονισμένα είναι κάτι που κανείς πλέον δεν πιστεύει, καθώς οι τοπικές συνθήκες κάθε έθνους-κράτους είναι τελείως διαφορετικές, κάτι που απεδείχθη από την κρίση της πανδημίας και την απορρέουσα οικονομική κατάρρευση.
Οι λαοί γνωρίζουν ότι απαιτείται μια ριζοσπαστική νέα αρχή, οι ψευδαισθήσεις περί Ενωμένης Ευρώπης στα χνάρια του Coudenhove-Kalergi καίγονται, η Ευρώπη των Εθνών αρχίζει να δείχνει το πρόσωπο της παντού, σε κάθε γωνιά της, σε κάθε κοινωνική τάξη.

Γ. Λιναρδής

ΠΗΓΗ