Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Επτά χρόνια στο “απόσπασμα”, πέντε χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής

Εμείς φταίμε λασπολόγοι, για το ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη δικαστικά η υπόθεση;
Επτά χρόνια συμπληρώνονται σε λίγους μήνες από την ημέρα, που ένα ολόκληρο σύστημα άρχισε ένα κυνήγι μαγισσών με φυλακίσεις και διώξεις εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν παραθέτουμε τυχαία αυτή την φωτογραφία. Έπρεπε όλες οι τηλεοράσεις να δείξουν τους Χρυσαυγίτες με χειροπέδες. Ψυχολογική επιχείρηση σοκ και δέος και φοβήθηκαν πολλοί, αλλά όχι όλοι!
Έπρεπε όλοι να δουν την εικόνα με τις χειροπέδες, εικόνα-μήνυμα τι τους περιμένει εάν είναι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Επίσης, έπρεπε να εμφανιστεί ο Χρυσαυγίτης σαν κοινός κακοποιός και αυτό μας θύμισε έναν στίχο ενός σπουδαίου ποιητή της αριστεράς, του Κώστα Βάρναλη, που ευρισκόμενος μέσα στο πλοίο που θα τον πήγαινε στην εξορία, μαζί με κακοποιούς έγραφε:
“Μαζί μας, τελευταίοι, με το βαπόρι
πρεζάκηδες, αλάνια, λαθρεμπόροι.
Ξεπίτηδες, για να φανεί, πως ίσια
λογιούνται η Λευτεριά και τα χασίσια.”

Στην τελευταία προεκλογική περίοδο και μάλιστα πολλούς μήνες πριν, η προπαγάνδα της Ν.Δ. εναντίον μας ήταν ότι έχουμε κάνει μυστική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό καθυστερεί η δίκη μας. Όλα αυτά τα ξέχασαν μετά τις εκλογές και κανένας δεν λέει λέξη για το γεγονός ότι κυβερνά δέκα ολόκληρους. μήνες η Νέα Δημοκρατία και η υπόθεσή μας δεν έχει τελειώσει δικαστικά.
Ποιος όμως φταίει για την όλη καθυστέρηση; Θυμίζουμε ότι η δίωξή μας έγινε Σεπτέμβριο του 2013 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, που κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία, δεν είχε καν αρχίσει η δίκη μας. Επιπροσθέτως, ο πλέον έγκριτος νομικός εκ των υπερασπιστών μας, έχει επισημάνει, αποδίδοντας την πραγματικότητα ότι για τους μάρτυρες κατηγορίας, που ανήκαν στην αριστερά και στην Ν.Δ., χρειάστηκαν δυόμισι χρόνια, ενώ για τους μάρτυρες υπερασπίσεως μόνον τρεις μήνες! Εμείς, λοιπόν, καθυστερούμε την δίκη, και πως θα μπορούσαμε να την καθυστερήσουμε, όντας διωκόμενοι όταν την χώρα κυβέρνησαν και κυβερνούν ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.;
Με τα ψέματά τους όμως οι λασπολόγοι έκαναν την βρώμικη δουλειά προεκλογικά, όμως ποτέ τα ψέματα δεν πάνε πολύ μακριά και δεν αντικαθιστούν την Αλήθεια.

ΠΗΓΗ