Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Η καταστροφική κυβέρνηση της ΝΔ θα δώσει άσυλο στους λαθροεισβολείς του Μαρτίου!


Με τον πλέον επίσημο τρόπο, δηλαδή από τα χείλη του υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργου Κουμουτσάκου, επιβεβαιώθηκε η ολοκληρωτική στροφή της κυβέρνησης της ΝΔ στο ζήτημα του ασύλου των λαθρομεταναστών που μπήκαν παράνομα στην Χώρα μας τον Μάρτιο.
Αρχικά, η κυβέρνηση προσπάθησε να περάσει «στα κρυφά» αυτήν την δυσμενή για την Ελλάδα εξέλιξη, αναφερόμενη μεν στο ότι ξεκινούν πάλι οι διαδικασίες για το άσυλο και δεν ισχύει πέραν του Μαρτίου η αναστολή, χωρίς όμως να διευκρινίσει ότι δικαίωμα θα είχαν να υποβάλλουν αιτήσεις και όσοι λαθρομετανάστες μπήκαν παράνομα στην Χώρα μας τον Μάρτιο και για τους οποίους, υποτίθεται ότι, είχαν δημιουργηθεί ειδικά κέντρα «επιστροφής», όπως ονομάζονταν, προκειμένου να μεταφερθούν πίσω στην Τουρκία ή στις χώρες καταγωγής τους.
Η αποκάλυψη, όμως, με πανηγυρικό μάλιστα τρόπο, από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ότι και αυτοί θα έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτημα για άσυλο, προκειμένου να παραμείνουν στην Χώρα μας, ανάγκασε άρον άρον τα κυβερνητικά στελέχη να παραδεχτούν την αλήθεια.
Προκειμένου να μετριάσουν τις αντιδράσεις, τα «σαΐνια» της κυβέρνησης υποστηρίζουν ότι, ούτως ή άλλως, αυτή την στιγμή η διαδικασία δεν προχωρά, καθώς λόγω κορονοϊού είναι κλειστές οι υπηρεσίες. Πρόκειται, φυσικά, περί ενός φτηνού και γελοίου τεχνάσματος, που ξεκάθαρα σκοπό έχει να πείσει τον Ελληνικό Λαό ότι οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες θα επιστραφούν, κάτι το οποίο εννοείται ότι δεν πρόκειται να γίνει, αφού η «ουρά» των επιστροφών είναι τεράστια.
Ταυτόχρονα, για μία ακόμη φορά, αρχίζουν οι γνωστές επικλήσεις στο «Διεθνές Δίκαιο», προκειμένου να μας πείσουν ότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να εξετάσει τις αιτήσεις όλων αυτών που προσπάθησαν να εισέλθουν παράνομα στην Χώρα και που χρησιμοποιήθηκαν από τον Ερντογάν και περιγράφηκαν ως «εισβολείς» και «απειλή» από τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη…
Ξεχνούν, βεβαίως, να μας πουν αυτά που έλεγαν τον Μάρτιο, περί της απόφασης της Ισπανίας να επαναπροωθήσει, δίχως να εξετάσει αιτήσεις για άσυλο, Αφρικανούς που με την βία είχαν παραβιάσει τα σύνορά της. Απόφαση, μάλιστα, που δικαιώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και είχε περιγραφεί από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ως ένα «όπλο» στην «φαρέτρα» της Χώρας μας για την αντιμετώπιση της έντασης στα Ελληνοτουρκικά σύνορα.
Το πώς χρησιμοποιεί αυτό το «όπλο» η πατριδοκάπηλη και εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση της ΝΔ το βλέπουμε τώρα στην πράξη, στρέφοντάς το την καρδιά της ίδιας μας της Πατρίδας, ανοίγοντας ακόμη περισσότερο τις πύλες εισόδου σε όλους όσοι θέλουν να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΠΗΓΗ