Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

13 του μηνός σήμερα και είχαμε διάγγελμα… Μητσοτάκη!

Διάγγελμα τραγικά μονότονο και άνευ ουσίας, στο οποίο επανέλαβε ότι μας “έσωσε”. Για μια ακόμη φορά βεβαίως μάθαμε, όπως στην αρχή κάθε εβδομάδος, ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι … κρίσιμη!
Νέο διάγγελμα Μητσοτάκη, λοιπόν, στο οποίο (δεν ξέρουμε ποιος τον συμβούλευσε ή μόνος του είχε την φαεινή ιδέα να το πει) ανέφερε ότι όπως μας είχε πει, ο Απρίλιος μήνας θα είναι κρίσιμος! Μόνο που βρισκόμαστε στα μέσα του μηνός και τίποτε κρίσιμο δεν έγινε…
Για να κρατάει ζεστή όμως την πολιτική και… ιατρική του “πελατεία”, ο εκκολαπτόμενος “εθνάρχης” Μητσοτάκης, είπε ότι θα είναι κρίσιμη αυτή η εβδομάδα… Το μόνο που δεν είπε ήταν καλή ψυχή!
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην “άνοδο” της οικονομίας, μιλώντας για τις εταιρείες που κατασκευάζουν και παράγουν… μάσκες και αντισηπτικά! Στην συνέχεια τόνισε ότι έρχεται μεγάλη ύφεση, που σημαίνει ότι εάν πιστέψατε ότι σας έσωσε την ζωή, δεν πειράζει που θα μείνετε και άνεργοι και θα χρωστάτε σε όλο τον κόσμο. Θα έχουμε, όμως, ακολούθως “αναπτυξιακή έκρηξη”!
Πώς θα έχουμε αυτήν την “αναπτυξιακή έκρηξη” αλήθεια; Αυτό δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο!
Είναι ξεκάθαρο ότι ο κορωνοϊός είναι εξαιρετικά απαραίτητος για την πολιτική επιβίωση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δόξα τω Θεώ δεν θα κρατήσει για πολύ και όταν θα περάσει, να δούμε από τι θα μας σώσουν και πάλι οι γαλάζιοι “μεσσίες” της συμφοράς.
Υ.Γ. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ “ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ” ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΕΙΛΩΝ …

ΠΗΓΗ