Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Τo Bήμα: “Μαζέψτε τους ακροδεξιούς, προτού να είναι αργά”

Από υποψήφιος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αρθρογράφος στο “ΒΗΜΑ” και στο in.gr… Καλεί την κυβέρνηση σε διώξεις κατά των Εθνικιστών
Το ζήτημα των λαθρομεταναστών είναι ανοικτό και αποτελεί στην κυριολεξία μία πολιτική βόμβα που σιγοκαίει και είναι έτοιμη να εκραγεί. Ασφαλώς και δεν το έλυσε και ούτε έχει την πολιτική βούληση να το λύσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό που τους απασχολεί πιο πολύ όμως, περισσότερο από το γεγονός ότι μεταβάλλεται η Ελλάδα σε μία χώρα που ο λαός της θα είναι ένας πολυεθνικός και πολυθρησκευτικός πολτός, είναι η άνοδος των Εθνικιστών και η επιστροφή τους στο πολιτικό προσκήνιο γιατί κακά τα ψέματα δεν πείθει ο Βελόπουλος με τις κηραλοιφές.
Έτσι, λοιπόν, στην κυβερνητική εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, γράφτηκε στην ιστοσελίδα της άρθρο από φανατικό αντιεθνικιστή και δεδηλωμένο αριστερό από το οποίο σας παραθέτουμε τα κυριότερα αποσπάσματα:
“Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος: “Με αφορμή τις εξελίξεις στο προσφυγικό, η ακροδεξιά σηκώνει κεφάλι και διεκδικεί ρόλο. Και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο… Το λέγαμε ξανά και ξανά. Το κλίμα που διαμορφώνεται σε σχέση με το προσφυγικό και το μεταναστευτικό θα δώσει νέα ώθηση στην ακροδεξιά. Θα την κάνει να διεκδικήσει ξανά πολιτικό ρόλο. Θα οδηγήσει στην επιστροφή της «στο δρόμο»... Στον Έβρο είχαμε εμφάνιση στελεχών της Χρυσής Αυγής... Πρέπει να τους μαζέψουν τώρα. Πριν είναι αργά.”
Ένας, λοιπόν, μπολσεβίκος καλεί την φιλελεύθερη εξουσία να “μαζέψει” τους Εθνικιστές. Αυτό είναι το κατάντημα των δεξιών της Ν.Δ., που ψήφισαν τον Μητσοτάκη για να φύγει η αριστερά….

ΠΗΓΗ