Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΑ «ΕΥΑΛΩΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ!

Μετά το –καραστημένο!- «Έπος του Έβρου» (στάχτη στα μάτια των αφελών!), και με άλλοθι αυτό, όλα… επιτρέπονται στην κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων»!
Έτσι, «σε δράσεις με σκοπό την άμεση στέγαση προσφύγων και αιτούντων άσυλο, που σήμερα ζουν σε καταυλισμούς και ανήκουν σε ευάλωτες κατηγορίες και μπορεί να πληγούν άμεσα από την πανδημία του κορονοϊού covid 19, προχωρά η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου», σύμφωνα με ανακοίνωση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ!
Οι «δράσεις» της Ύπατης Αρμοστείας και των… αρίστων της «εθνικοφροσύνης» του υπουργείου του Μηταράκη, αφορούν την ενοικίαση ξενοδοχείων, αλλά και μεγάλων πλοίων, τα οποία να μπορούν να φιλοξενήσουν σε καμπίνες 300 άτομα το καθένα. Τα πλοία, απαραιτήτως πρέπει «να διαθέτουν υπηρεσίες καθαρισμού, ηλεκτρικό και ρεύμα, καθώς και να προσφέρουν τρεις φορές τη μέρα φαγητό (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό)», ενώ θα είναι αραγμένα στα λιμάνια των πρωτευουσών πόλεων της Λέσβου, της Χίου, της Σάμου, της Κω και της Λέρου, για να μπορούν τα «προσφυγάκια» να κόβουν τις βόλτες τους στις πόλεις, αφού ως γνωστόν, οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας ισχύουν μόνο για τους Έλληνες!
Μάλιστα, Ύπατη Αρμοστεία και… «εθνικόφρων» κυβέρνηση Κούλη Μητσοτάκη, βάζουν όρο να είναι η διαθεσιμότητα των χώρων που θα προσφερθούν «ΑΜΕΣΗ και η διάρκεια ενοικίασης τριών μηνών», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.
(ΥΓ) 1: Η… πισίνα και το… τζακούζι είναι άραγε απαραίτητες προϋποθέσεις για την ενοικίαση των ξενοδοχείων και πλοίων; Άντε γιατί έρχεται και καλοκαίρι…
(ΥΓ) 2: Λέτε τα πλοία να είναι… κόλπο της κυβέρνησης των «εθνικοφρόνων», για να καλοπιάσουν και να μπάσουν μέσα τα «προσφυγάκια» και μετά να τα… απελάσουν «στις χώρες προέλευσής τους»; Κι εμείς οι… κακόβουλοι, να τους κατηγοράμε άδικα;