Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Συγχαρητήρια στην Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Τσιόδρα γιατί τον κατηγόρησε η Χρυσή Αυγή

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μας λένε ότι “τέλειωσε” και για τον λόγο αυτό υπάρχει μια σκληρή συνωμοσία σιωπής από άπαντες. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αναφορά σε αυτήν. Δεν κρατιούνται μερικές φορές όμως από τον πειρασμό να ρίξουν την λάσπη τους. Όπως η πρώην υπουργός τους ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου η οποία στην βουλή μίλησε με θερμά λόγια για τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Τον κ. Τσιόδρα τον γνώριζα προσωπικά πολύ νωρίτερα, δεν χρειαζόταν η πανδημία, γνωρίζαμε τις θέσεις του για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και κατηγορήθηκε προς τιμή του από τη Χρυσή Αυγή για αυτές και είχε πει ότι είναι κανονικοί άνθρωποι και ότι πρέπει να είναι στο εθνικό σύστημα υγείας».
Τα όσα είπε η Σία Αναγνωστοπούλου για τον Τσιόδρα δεν τον τιμούν, δεν τιμούν έναν επιστήμονα να λαμβάνει εύσημα από πολιτικούς. Εμείς δεν τον κατηγορήσαμε, απλά κάναμε την δίκαιη πιστεύουμε κριτική μας ότι είναι άχαρος ο ρόλος ενός ιατρού να κάνει πολιτική, γιατί αυτό κάνει, κάθε ημέρα στις έξι στα τηλεοπτικά δελτία...

ΠΗΓΗ