Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Συναγερμός Παπαδημούλη για την... Ακροδεξιά

Το λιοντάρι των σούπερ μάρκετ και της αριστεράς “σύντροφος” Παπαδημούλης καλεί σε εγρήγορση…
Αγώνα κατά του φασισμού κάνει με συνέπεια ο σταρ των τελευταίων ημερών Παπαδημούλης, ο οποίος στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει θετικό βήμα ψήφισμα κατά της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο και είχε γράψει τα παρακάτω: «Το Ευρωκοινοβούλιο, μόλις ενέκρινε ψήφισμα κατά της ανόδου της νεοφασιστικής βίας στην Ευρώπη, με 355 υπέρ, 90 κατά και 39 αποχές. Περιλαμβάνει κοινές τροπολογίες Αριστεράς-Σοσιαλιστών-Πράσινων για τη δίκη των νεοναζί της ΧΑ και τη βαρβαρότητα κατά του Ζακ Κωστόπουλου. Θετικό βήμα!».
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι τότε ευρωβουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που έδρασαν προεκλογικά με ανακοινώσεις τους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν είχαν καταψηφίσει το ψήφισμα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γιατί έπρεπε να προλάβουν το αεροπλάνο…
Ο Παπαδημούλης, κτύπησε πάλι με ανακοίνωση του, η οποία λέει: «Το αδιέξοδο στο Eurogroup και ο αποκλεισμός του ΕΚ από τις διαβουλεύσεις, προκαλούν υπαρξιακή κρίση στην ΕΕ. Οι αρνητές του κορονοομόλογου και μιας ισχυρής ενωτικής παρέμβασης τώρα, υπονομεύουν την ευρωπαϊκή συνοχή. Τρέφουν τις ανισότητες και την Ακροδεξιά».
Δεν θέλει τις ανισότητες, μας λέει ο “σύντροφος” Παπαδημούλης και σας παραθέτουμε σχετικό δημοσίευμα περί ανισοτήτων:  “Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έχει ένα από τα μεγαλύτερα πόθεν έσχες πολιτικών στην χώρα μας. Μάλιστα, οι λογαριασμοί του ιδίου του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και της συζύγου του ξεπερνούν το 1 εκατ.ευρώ και έχουν στην κατοχή τους πλήθος μετοχών.”

ΠΗΓΗ