Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Νέα ατυχής παρέμβαση της Σακελλαροπούλου: Χαρακτήρισε ως «όμορφη παράδοση» τις ανακοινώσεις για τον απολογισμό των νεκρών και των νέων κρουσμάτων του κορονοϊού!

Μία ακόμη λάθος τοποθέτηση της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας (ΠτΔ), Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της επικοινωνίας της (μέσω τηλεδιάσκεψης) με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θυμίζουμε ότι ήταν αυτός που την πρότεινε για την θέση που κατέχει.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Σακελλαροπούλου χαρακτήρισε «όμορφη παράδοση» (!) τις απογευματινές συνεντεύξεις Τύπου που γίνονται από το υπουργείο Υγείας, όπου γίνεται ο απολογισμός τω νεκρών και των νέων κρουσμάτων του κορονοϊού κατά το προηγούμενο 24ωρο!
«Έχει δημιουργηθεί αυτή η όμορφη παράδοση μέσα στις δύσκολες μέρες που περνάμε, να παρακολουθούν το απόγευμα όλοι την εκπομπή αυτή με τον κύριο Τσιόδρα και τον κύριο Χαρδαλιά» ανέφερε χαρακτηριστικά στην νέα ατυχή της δημόσια παρέμβαση η ΠτΔ.
Συν τοις άλλοις, η καθημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας εκτός από «όμορφη παράδοση» χαρακτηρίζεται από την Σακελλαροπούλου και ως... «εκπομπή»! Με το μορφωτικό επίπεδο που έχει η κυρία Σακελλαροπούλου θα μπορούσε να έχει πολύ πιο σωστούς και κατάλληλους για την περίσταση χαρακτηρισμούς. Και σαν «κερασάκι στην τούρτα» μίλησε για «ευαίσθητες» (και όχι Άγιες) ημέρες του Πάσχα!
Εάν αυτός είναι ο «νέος πατριωτισμός» που οραματίζεται για την Πατρίδα και τον Λαό των Ελλήνων η νέα ΠτΔ, καταλαβαίνουμε το τι πρόκειται να επακολουθήσει… Βεβαίως, η ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν ανήκει κυρίως σε αυτόν που την επέλεξε για να προΐσταται του κορυφαίου θεσμού της Χώρας, δηλαδή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΠΗΓΗ