Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ο Γεωργιάδης μιμήθηκε τον αναίσθητο Τσίπρα που αρνιόταν χρήματα στους πυρόπληκτους του Ματιού

Δεν είναι η πρώτη φορά (και προφανώς, ούτε η τελευταία) που ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης προκαλεί το λαϊκό αίσθημα με την απαράδεκτη και αντικοινωνική συμπεριφορά του.
Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με την ρευστότητα, είπε ότι «Εγώ σας λέω, λοιπόν, ότι με έναν μαγικό τρόπο στέλνουμε στο σπίτι με ελικόπτερο, όπως λέγανε παλιά, του κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας, 5.000 ευρώ. Τι θα τα κάνει σήμερα ακριβώς, μπορείτε να μου πείτε; Ταξίδια δεν μπορεί να κάνει, σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει, σε κατάστημα να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει. Τι να την κάνει την ρευστότητα;»! Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ξεπερνώντας κάθε όριο αισχρότητας, είπε ότι ο πολίτης «πόσο θα φάει πια; 300 κιλά θα γίνουν»…
Λόγοι στοιχειώδους λογικής και κυρίως αξιοπρέπειας επιβάλλουν την απουσία κάθε ίχνους προσπάθειας απάντησης στον νέο τηλεοπτικό οχετό που εκτόξευσε ο «γλείφτης» των Καρατζαφέρη, Σαμαρά, Μητσοτάκη (και έπεται συνέχεια…) και αποκαλούμενος από την σύζυγό του ως «Μπουμπούκος». Απλώς να (του) θυμίσουμε ότι την ίδια ακριβώς χυδαία και βάναυση επιχειρηματολογία είχε και ο Τσίπρας, όταν μπροστά στις κάμερες μιλούσε με μία εκ των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι. «Και να σου δώσουμε 2.000 ευρώ, τι θα τα κάνεις;» έλεγε τότε με το γνωστό χαζοχαρούμενο ύφος του ο Τσίπρας. Η μόνη… διαφορά μεταξύ του Τσίπρα τότε και του Γεωργιάδη τώρα είναι ότι ο δεύτερος… πλειοδότησε σε «προσφορά», μιλώντας για 5.000 ευρώ.
Τότε η ΝΔ χάλασε τον κόσμο για την αναισθησία-αναλγησία του Τσίπρα απέναντι στους πληγέντες στο Μάτι. Σήμερα, όμως, επιτρέπει σε έναν εκ των πιο προβεβλημένων υπουργών της να προσβάλει με πολύ χειρότερη αναλγησία και αναισθησία τον Ελληνικό Λαό. Το γεγονός αυτό δείχνει και την «ευαισθησία» της ΝΔ απέναντι στα βάσανα που μαστίζουν τους Έλληνες την εποχή του κορωνοϊού.
Τελειώνουμε με τον θλιβερό γυρολόγο των κομμάτων Γεωργιάδη (ΝΔ, Πολιτική Άνοιξη, ΛΑΟΣ, ξανά ΝΔ και στο μέλλον βλέπουμε…) αναφέροντας το εξής: σε ημερήσια εφημερίδα διαβάσαμε ότι ο συστημικός δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης τον αποκάλεσε «στον αέρα» ως «τσουτσέκι των Γερμανών» (!), με τον Μπουμπούκο απλώς να χαχανίζει, όπως ακριβώς χαχάνιζε και όταν κάποιοι stand-up comedy τύποι τον γελοιοποιούσαν ρωτώντας τον αν έχει «γλείψει» πιο πολύ τον Σαμαρά ή τον Μητσοτάκη…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΠΗΓΗ