Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Κομμουνιστικές προδοσίες: Το μανιφέστο των σταλινοτσολιάδων



«Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να ‘ναι Έλληνας. Γι ‘αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδος και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα».
Στρατής Μυριβήλης.
Το ΚΚΕ αρχικώς ως Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος ιδρύθηκε στις 17-23 Νοεμβρίου 1918 στον Πειραιά ,από τον σιωνιστή Αβραάμ Μπεναρόγια. Μάλιστα δεν ήταν ο μοναδικός, αφού κατά το 1ο Σοσιαλιστικό Συνέδριο ιδρύσεως έλαβαν μέρος περί των 30 συνέδρων που άνηκαν στην «εκλεκτή» φυλή. Επίσης, ιδρυτής της κομμουνιστικής νεολαίας ΟΣΕΝΕ, αργότερα ΟΚΝΕ και σήμερα ΚΝΕ ήταν ο Ζάκ Βεντούρα.
Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε πως στην πλειοψηφία των ιδρυτών του ΚΚΕ ήταν σιωνιστές πράγμα που ισχύει για όλα τα Κ.Κ. σε όλο τον κόσμο. Αξιοσημείωτη είναι δε η παραδοχή του αριστερού Νικολάου Γιαννιού που συμμετείχε στο εν λόγο συνέδριο όταν διαπίστωσε περί τίνος πρόκειται…
Αναφέρει αηδιασμένος ο Γιαννιός Νικόλαος: «Ιδρυταί του ΚΚΕ, τόσον εις τας Αθήνας όσον και εις την Θεσσαλονίκην, ήσαν Ισραηλίται ή κρυπτο εβραίοι Έλληνες, το δε κινημάτων, παρ’ όλα τα σοσιαλιστικά φαινόμενα ή προσχήματα, ήτο εβραϊκόν εθνικιστικόν… Συνεχίζει λίγο παρακάτω: Προσήλθαμεν ( δηλ. το Σοσιαλιστικό Κέντρο Αθηνών –έτος ιδρύσεως 1911) εν τούτοις ως μειοψηφία, εις το πρώτον Σοσιαλιστικόν Συνέδριον (1918) , ηγωνίσθημεν και πάλιν, αλλ’ απεχωρήσαμεν εν τέλει δια να μη γίνωμεν όργανα της κομμουνιζούσης εβραϊκής πλειοψηφίας.(Πηγή: Ελ. Σταυρίδη, «Τα παρασκήνια του ΚΚΕ»).
Με απόφαση του 2ου Συνεδρίου το έτος 1920, το κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος πρόσθεσε την λέξη «Κομμουνιστικό» στον τίτλο του - (ΣΕΚΚΕ).
Το έτος 1924 το ΣΕΚΚΕ μετονομάστηκε σε ΚΚΕ, ξεκινώντας ένα φρικώδες "πολιτικό" ημερολόγιο γεμάτο ανθελληνισμό, προδοσίες, μηχανορραφίες και εγκληματικές θηριωδίες. Από το 1924 ως και σήμερα πέρασαν σχεδόν 100 χρόνια, ουδέποτε όλα αυτά τα έτη δεν υπήρξε έστω μια ένδειξη μετάνοιας ή λόγου από τους κομισάριους του κομμουνιστικού κόμματος. Αυτό, πρέπει να αποτελεί σημάδι προς το Έθνος πως οφείλει να διατηρείται σε μια συνεχή εγρήγορση αντιμετωπίζοντας την ιστορική λήθη μελετώντας πάνω απ’ όλα τα γεγονότα ως έχουν ή στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως έχουν γραφτεί κι αποφασιστεί από τους κόκκινους δήμιους της Πατρίδας μας.
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ
«Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα. Τη «λευτεριά» μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ. Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των Εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε αυτού όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι ‘αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε». (μέρος από άρθρο του Γ.Γ του ΚΚΕ Ν. Ζαχαριάδη όπως και δημοσιεύτηκε στον «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» την 12Η Ιουλίου το 1935 με τίτλο « Μια επιφύλαξη»).
Κι αν για κάποιους το 1935 φαίνεται πολύ μακρινό στον παρελθόντα χρόνο, ας παραθέσουμε απόσπασμα από το μήνυμα της τότε Γ.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ Παπαρήγα Αλέκα για την επέτειο των 90 χρόνων του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας:… «Θα ήθελα να σταθώ σε ένα σοβαρό ιστορικό γεγονός που κάνει ακόμα πιο στενούς τους δεσμούς ανάμεσα στον ελληνικό και τουρκικό λαό, ανάμεσα στους Έλληνες κομμουνιστές και τους Τούρκους κομμουνιστές. Πρόκειται για την Μικρασιατική Εκστρατεία που οργάνωσε η αστική τάξη της Ελλάδας με σκοπό να κατακτήσει τουρκικά εδάφη» - ( 27/11/10).
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
«Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό και κατάκτησε δια της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες από άλλες εθνότητες. Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μπολσεβικισμού για τη Μακεδονία και τη Θράκη, το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό κράτος, του δικαιώματος για μια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη του πληθυσμού των περιφερειών αυτών για την εθνική τους απελευθέρωση» ( Απόφαση της 4ης Ολομέλειας της Κ.Ε του ΚΚΕ στις 28-29 /7/1948 – ΠΗΓΗ: «ΚΚΕ – Τα επίσημα κείμενα», τόμος 3ος).
Για την Μακεδονία μας είχε αναφερθεί περαιτέρω και ο Μ. Γλέζος στη μαμά Μόσχα στις 30 Ιουλίου το 1963 θέτοντας ως λύση… την δημιουργία ανεξάρτητου Κομμουνιστικού Μακεδονικού κράτος. Γράφει σχετικό ρεπορτάζ του Γαλλικού πρακτορείου: «Ο κ. Γλέζος εξεφράσθη υπέρ της λύσεως του προβλήματος των μακεδονικών μειονοτήτων δια διαπραγματεύσεων , διετύπωσε δε την ελπίδα ότι τριμερείς βαλκανικές διαπραγματεύσεις θα επέτρεπαν εις δεδομένην στιγμήν την ίδρυσιν μιας αυτονόμου Μακεδονίας. ( «Ελευθερία», 1η Αυγούστου 1963).
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
Το ΕΑΜ κι ο ΕΛΑΣ καλώντας τους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας να συνεργαστούν με τους σφαγείς τους: «Προς τον λαό της Ελληνικής μειονότητας εν Αλβανία. Στη σύσκεψη της 8ης Αυγούστου, απεφασίθη όπως η μειονότης μετάσχη του αντιφασιστικού αγώνος περισσότερον ενεργώς. Κατέστη δε φανερόν πως για να επιτευχθεί τούτο, πρέπει να ιδρυθούν ομάδες της μειονότητος κάτω από την καθοδήγηση Αρχηγείου αποτελούμενον από Αλβανόν αντιπρόσωπον, αντιπρόσωπον της μειονότητος και αντιπρόσωπον της Ελληνικής οργανώσεως (ΕΑΜ), της συνεργαζομένης με το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Αλβανίας (ΠΗΓΗ: Α. Κύρου – «Εθνική Αντίστασις και Εθνική Μειοδοσία»).
Δήλωση του αρχιπροδότη Ζαχαριάδη προς τους συντρόφους του πως σε περίπτωση που οι Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις σπεύσουν να απελευθερώσουν την Βόρειο Ήπειρο ή την Ρωμυλία οι κομμουνιστές θα απαντήσουν δυναμικά: «Και το λέμε καθαρά: Το στρατό που φτιάχνουνε για να τον χρησιμοποιήσουν ενάντια στην Αλβανία και τη Βουλγαρία εμείς θα τον σμπαραλιάσουμε. Και θα πιάσουμε από την πρώτη στιγμή τα βουνά , θα πιάσουμε τα ταμπούρια, θα παλέψουμε μέσα στις πόλεις, θα τους χαλάσουμε τα πολεμικά σχέδια. Τον πόλεμο θα τους τον κάνουμε τάφο».
Να θυμίσουμε δε πως το 1985 ο Μ. Γλέζος παρευρέθηκε στην κηδεία του κόκκινου δικτάτορα και μεγάλου σφαγέα των Βορειοηπειρωτών, Ενβέρ Χότζα. Ο αμετανόητος κομμουνιστής είχε το θράσος δε να αποχαιρετήσει την σορό με υψωμένη την αριστερή γροθιά. Νομίζω πως τα σχόλια περισσεύουν αλλά ερωτώ, γι’ αυτόν τον άνθρωπο ανεκδιήγητε πρωθυπουργέ της δόλιας Πατρίδας μας εζήτησες την Ιερή Γαλανόλευκη μεσίστια; Αλλά τι να περιμένει κανείς από το κόμμα της ΝΔ που τιμά και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς.
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
Αν και υπάρχουν ιστορικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν περίτρανα την προδοσία του απελευθερωτικού αγώνα της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών από το ΚΚΕ της Κύπρου , δηλαδή το ΑΚΕΛ. Αξίζει να παραθέσουμε μόνον τον λόγο του Άξιου της Πατρίδας, του Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα – Διγενή κι αρχηγού της θρυλικής ΕΟΚΑ: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τρεις εχθρούς . Τους Βρετανούς , τους Τούρκους, και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος μου πονοκέφαλος ήτο οι κομμουνισταί».
Τα παραπάνω που είναι σαφώς ένα μικρό μέρος των προδοτικών θεωριών, πρακτικών κι αποφάσεων εκ μέρους των σταλινοτσολιάδων του ΚΚΕ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για επιπλέον σχολιασμών αφού ο ανθελληνισμός τους βροντά σε κάθε λέξη τους. Από πλευράς μας ως υπερήφανοι Έλληνες εθνικιστές και γνήσια τέκνα των γενναίων αντρών που έσωσαν την Πατρώα γη από τον ερυθρό όλεθρο, θα αρκεστούμε σε αυτό: Κάθε διθύραμβος προς τον κομμουνισμό είναι απλά μια συμφωνία με τον διάβολο.
(Βασισμένο στο βιβλίο του Γ. Δημητρακόπουλου υπό τον τίτλο: «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ (ΜΙΚΡΑΣΙΑ –ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ –Β. ΗΠΕΙΡΟΣ-ΚΥΠΡΟΣ)

Α.Γ.

ΠΗΓΗ