Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! ΣΕ HOT SPOT ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ»!

Όχι μόνο σε τουριστικά καταλύματα, συγκροτήματα κατοικιών και διαμερίσματα. Τα «προσφυγάκια» με τα οποία η κυβέρνηση των αθλίων υπαλλήλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων ετοιμάζεται να αποικίσει την άλλοτε ένδοξη αυτή χώρα, θα εγκατασταθούν ακόμα και σε νοσοκομεία!
Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση που ελήφθη από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, με θέμα, “Παραχώρηση χρήσης, υπό μορφή χρησιδανείου, του κτιριακού συγκροτήματος της πτέρυγας Μπόμπολα του Γ.Ν. Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ» επί της Λ. Πηγής 6 Μελίσσια, ιδιοκτησίας του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.), στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη”, το νοσοκομείο μετατρέπεται σε hot spot, τουλάχιστον μέχρι τις 31-12-2024!!!
Μάλιστα, ο ελληνικός λαός θα πληρώσει και την μετατροπή του νοσοκομείου σε hot spot, καθώς το συνολικό κόστος των μελετών, εργασιών και τεχνικών παρεμβάσεων για την προσαρμογή του ακινήτου στις ανάγκες της νέας λειτουργίας του ανέρχεται κατ’ ελάχιστον στο 1εκατ ευρώ και θα πληρωθεί από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, το οποίο θα αναλάβει και τα έξοδά του ως hot spot!!!
Κι είμαστε ακόμα στην αρχή! Να δείτε που μπροστά σ’ αυτό το κουρδισμένο αληταριό, ο Τσίπρας, ο Μουζάλας και η κυρά-Τασία θα μοιάζουν… ρατσιστές!