Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Οργιάζει η εγκληματικότητα στα Εξάρχεια που η ΝΔ θα έκανε μια “κανονική περιοχή”

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να έχει καταλύσει το άβατο των Εξαρχείων και να έχει επιφέρει "νόμο και τάξη" στην περιοχή της "πλατείας" αλλά δεν έχει... ενημερώσει σχετικά τους εγκληματίες
Στις 22 Οκτωβρίου 2019 αναφέρθηκε ότι την προηγούμενη Πέμπτη στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 30χρονος που δέχθηκε επίθεση από πέντε άτομα που τον χτύπησαν και τον λήστεψαν στην πλατεία των Εξαρχείων. Αναλυτικά το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πλατεία Εξαρχείων και ο νεαρός κατέληξε στο νοσοκομείο με σημάδια άγριου ξυλοδαρμού.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στο κανάλι Star, οι πέντε δράστες μόλις είδαν τον νεαρό έτρεξαν κατά πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στο κεφάλι για να τον ληστέψουν.
«Μου λένε το κινητό... Κάνω να φύγω κι εκεί που κάνω να φύγω να τους απωθήσω κάπως, αρχίζουν και με γρονθοκοπούν στο πρόσωπο. Καταλαβαίνω ένα χέρι. Μου αρπάζει το κινητό εκείνη τη στιγμή. Δέχθηκα περίπου 6 - 7 χτυπήματα κυρίως γροθιές», ανέφερε το θύμα.
«Το μόνο που μπόρεσα να καταλάβω είναι ότι οι δύο μιλούσαν πάρα πολύ καλά ελληνικά. Οι άλλοι σπαστά», είπε, προσθέτοντας ότι ενημερώθηκε από την αστυνομία πως πρόκειται για σπείρα Αλγερινών που συχνάζουν στα Εξάρχεια.
Προφανώς η Νέα Δημοκρατία έχει φέρει τον νόμο και την τάξη στα Εξάρχεια αλλά δεν έχει μεριμνήσει να ειδοποιήσει τους αναρχικούς και τους εγκληματίες που λυμαίνονται πρωί και βράδυ την περιοχή απειλώντας την σωματική ακεραιότητα και την παρουσία των κατοίκων και περαστικών.