Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ο πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο και οι ψευτοεθνικιστές


Γνωστό σε όλους όσους επισκέπτονται αυτή την σελίδα είναι το γεγονός του ολοκληρωτικού πολέμου του facebook κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μπορείς να είσαι ό,τι είδους “εθνικιστής” θέλεις, εκτός από Χρυσαυγίτης! Αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι οι Αληθινοί Εθνικιστές και πραγματικοί αντίπαλοι του συστήματος είναι μόνον οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! Τους άλλους απλά δεν τους λαμβάνουν υπ’ όψιν τους… Ας λένε ό,τι θέλουν, ας κάνουν όσες "επαναστάσεις" θέλουν και ας παρουσιάζονται ως λέοντες ενώ στην πραγματικότητα είναι ψωραλαίοι πουθενάδες, στους οποίους δεν δίνει κανείς σημασία.
Τα τελευταία χρόνια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει δεχθεί πλήθος ηλεκτρονικών επιθέσεων στην ιστοσελίδα της, επιθέσεις παγκοσμίου χαρακτήρα και έχει αναγκαστεί να αλλάξει μέχρι τώρα τρεις φορές την ηλεκτρονική της διεύθυνση.
Μέσα στα πλαίσια αυτά ήταν και η πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε η ιστοσελίδα μας, για την οποία επίθεση έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουΐτερ ο Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: 
“Επίθεση ΣΗΜΕΡΑ και στη νέα ιστοσελίδα μας. Τις σελίδες των "πατριωτών" και των "εθνικιστών", που μας βρίζουν, δεν τις ενοχλεί ΚΑΝΕΝΑΣ! Γιατί άραγε; Γιατί ΜΟΝΟ την Χρυσή Αυγή;... Σε όσους έχει απομείνει μυαλό ας σκεφθούν.”