Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΙΑ… ΤΑΞΙΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ!

Έχουμε κατηγορήσει πολλές φορές τους πατριώτες (εντός και εκτός εισαγωγικών…) για την προτίμησή τους στην Νουδούλα, στις τελευταίες εκλογές, για «να μπει επιτέλους μία τάξις στη χώρα»! Σήμερα, είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε πίσω όλες τις κατηγορίες που τους εκτοξεύσαμε!
Ε ναι, λοιπόν, επιτέλους μπήκε μία… τάξις σε τούτη τη χώρα! Μπορεί να μην «καθάρισαν» τα Εξάρχεια, να μην… εξαφανίστηκαν τα «γκρουπούσκουλα» τύπου Ρουβίκωνα –τα οποία αντιθέτως εντείνουν τη δράση τους- αλλά η Αστυνομία άρχισε να μπουκάρει στους… σινεμάδες και να πετάει έξω τα ανήλικα!!!
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα… νομοταξίτικα παπαγαλάκια των Κούληδων, η Αστυνομία έκανε δύο… ηρωικά «ντου» σε σινεμάδες το Σαββατοκύριακο, στη διάρκεια της προβολής της ταινίας «Τζόκερ», η καταλληλότητα της οποίας είναι για άνω των 18 και τα… λαγωνικά της (οι… «Μαύροι Πάνθηρες» μήπως;) εντόπισαν ουκ ολίγους ανηλίκους.
Τρέμετε διαφθορείς της νεολαίας μας! Ζήτω και ξαναζήτω στην… εθνική μας κυβέρνηση, που επιτέλους… προστατεύει τα παιδιά μας από πάσαν νόσον και πάσαν…
(ΥΓ): Χασάπη, γράμματα!