Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Μαχητικό μήνυμα Χρυσής Αυγής στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Και στη φετινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, οι απάτριδες πολιτικοί του αντισυνταγματικού τόξου δεν είπαν λέξη για τους Ήρωες του Έπους του '40 και τον μεγάλο Ιωάννη Μεταξά.
Μόνο ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε εθνικά, μνημόνευσε το μεγάλο μήνυμα του ΟΧΙ και υπενθύμισε τις ιστορικές παρακαταθήκες των Ελλήνων:
"Σύσσωμο το Έθνος σήμερα εορτάζει το μεγάλο ΟΧΙ και την μεγάλη Νίκη των Ελλήνων ενάντια στους εισβολείς ιταλούς και τους συμμάχους τους αλβανούς Πρέπει πάνω απ’ όλα να μνημονεύουμε τον μεγάλο Πατέρα του ΟΧΙ, Στρατηγό Μεταξά, που διέσωσε την Τιμή της Ελλάδος, σε αντίθεση με τους σύγχρονους απάτριδες πολιτικούς, που προδίδουν την Ελλάδα, προδίδουν την Μακεδονία.
Πρέπει και σήμερα να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στη νέα εισβολή από χιλιάδες αλλόφυλους λαθρομετανάστες, που με την ανοχή και την συνέργεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχουν σκοπό να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της Ελλάδος.
Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να φωνάξουμε το νέο μεγάλο ΟΧΙ: - ΟΧΙ στη λαθρομετανάστευση - ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος - ΟΧΙ στην προδοσία Και πάντα να μνημονεύουμε τους Ήρωες του Έπους του ’40 και τους σύγχρονους Ήρωες, με πρώτο τον Εθνομάρτυρα της Βορείου Ηπείρου Κωνσταντίνο Κατσίφα.
Ζήτω η 28η Οκτωβρίου!"

ΠΗΓΗ