Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

ΜΑ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΤΟΥ’ ΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ… ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ: «ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ»!

Γνωστό το… ρεπερτόριο του προέδρου Πάκη: όταν δεν στέλνει… «αυστηρά μηνύματα» προς την Τουρκιά (που τα βλέπει ο Ερντογάν Πασάς και γελά…) και δεν ευχαριστεί τους «μετανάστες» που… «προτίμησαν» (sic!) την Ελλάδα, το ρίχνει στον… «αντιφασισμό», ως άτυπος εκπρόσωπος του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου. 
Αυτό έπραξε και στην Θεσσαλονίκη, κατά τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Εβραϊκού Μουσείου Θεσσαλονίκης – καθείς εφ’ ω ετάχθη!
Όπως τόνισε, λοιπόν, «το υπό ανέγερση στη Θεσσαλονίκη, Μουσείο Ολοκαυτώματος Ελλάδος θα λειτουργήσει για την αναγκαία εγρήγορση της συνείδησης απέναντι στο φασισμό, καθώς οι κίνδυνοι δεν έχουν περάσει. Οι δυνάμεις του κακού ελλοχεύουν. Ακραίες ομάδες μέσα από προσχηματικές ιδεολογίες κρύβουν το αβγό του φιδιού που έχει στόχο να πλήξει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. 
Μα καλά, που ζει ο άνθρωπος; Δεν διαβάζει τις καθεστωτικές φυλλάδες, δεν παρακολουθεί τα κανάλια, δεν ενημερώνεται από τα καθεστωτικά blog; Δεν του είπε κανείς του προέδρου πως… διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή; Ή μήπως αυτά είναι παραμύθια και ισχύει το ρηθέν πως «οι κίνδυνοι δεν έχουν περάσει»;
(ΥΓ): Κομμούνια και αστοί, θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!