Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Μεγάλη μέρα η σημερινή, για τον «αλληλέγγυο» Κούλη Μητσοτάκη, που –όπως ο ίδιος ομολόγησε προσφάτως- νιώθει υπερήφανος που βλέπει την Ελλάδα να μετατρέπεται σε… πολυπολιτισμική χώρα.
Σήμερα, λοιπόν, μεταφέρονται με το ταχύπλοο (το γοργόν και χάριν έχει!) PAROS Jet 700 «προσφυγάκια» από την Σάμο στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Οι πρώτοι αυτοί υπερτυχεροί από τους 60.000 που έχει υποσχεθεί να «σπιτώσει» ο Εφιάλτης Μητσοτάκης μέχρι το τέλος του 2020, θα ζήσουν επιτέλους το… μύθο τους στη χώρα των ανοιχτών συνόρων, σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και διαμερίσματα της ηπειρωτικής χώρας, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, τσεπώνοντας παράλληλα και το επίδομα των 400 ευρώ κατ’ άτομο – π.χ. μια πενταμελής οικογένεια θα φτάνει τα 2.000 ευρώ το μήνα!!!
Με τον τρόπο αυτό, ο εθνικός Εφιάλτης Κούλης Μητσοτάκης θα κάνει πράξη το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος από μουσουλμάνους και –στην συντριπτική πλειοψηφία τους- Τουρκομάνους από το Βόρειο Αφγανιστάν, κάτι που δεν τόλμησε να κάνει ούτε ο Τσίπρας!
(ΥΓ): Αλήθεια, μήπως μπορούν να μας πουν οι παπαγάλοι του Μητσοτάκη που μεταδίδουν πομπωδώς την είδηση της μεταφοράς των επτακοσίων, πόσα «προσφυγάκια»… προτίμησαν την Σάμο τις τελευταίες 4-5 μέρες; Μήπως πολλοί περισσότεροι των 700 της «αποσυμφόρησης»; Μήπως ισχύει αυτό που επισημάναμε από την πρώτη στιγμή, πως με το σχέδιο Κούλη και η ηπειρωτική Ελλάδα θα γεμίζει με «προσφυγάκια» και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου δεν θ’ αδειάζουν ποτέ;