Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΧΙΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ

Κάποιοι λένε πως ο Κούλης και η κομπανία του είναι… ζαβοί και κάνουν «γκάφες». Δεν είναι ζαβοί, είναι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και γνωρίζουν πολύ καλά τις συνέπειες των όσων πράττουν!
Σήμερα, λοιπόν, λίγο μετά τις 11:00, «προσφυγάκια» που διαμένουν στο hot spot της Χίου συγκεντρώθηκαν κι έκαναν πορεία με αίτημα να μεταφερθούν κι αυτοί σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα της ηπειρωτικής Ελλάδος, όπως τα 700 «προσφυγάκια» από την Σάμο!
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις τις Αστυνομίας, που κατάφεραν να τους σταματήσουν στο ύψος του βρεφονηπιακού σταθμού Καμποχώρων, πριν μπουν στην πόλη της Χίου και προκαλέσουν κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Βέβαια, αυτή τη φορά τους σταμάτησαν, αλλά το γεγονός είναι ότι η κυβέρνηση των Κούληδων έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με την απόφασή της μεταφοράς «προσφύγων» σε πολυτελή καταλύματα της ηπειρωτικής Ελλάδος. Και λογικό είναι, να θέλουν όλα τα «προσφυγάκια» που μένουν στα άθλια hotspots των νησιών να πάνε εκεί, με τη λογική «γιατί οι άλλοι κι όχι εμείς;».
Κι αν η πρώτη κινητοποίηση ήταν ειρηνική, πολύ αμφιβάλλουμε αν θα είναι και οι επόμενες, κι όχι μόνο στην Χίο, αλλά και στα υπόλοιπα νησιά! Ή μήπως αυτό επιδιώκουν οι Κούληδες, για να δείξουν στους κατοίκους της ηπειρωτικής Ελλάδας ότι τα «προσφυγάκια» στα νησιά δεν κρατιούνται με τίποτα, άρα πρέπει επειγόντως να μεταφερθούν στην ενδοχώρα;
(ΥΓ): «Προσφυγάκια» στην ενδοχώρα; Ναι, στις βιλάρες των Κούληδων, των Μπουμπούκων, των Βορίδηδων, των Πλεύρηδων, των Κυρανάκηδων και των λοιπών… σκληρών!