Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Γι’ Αυτούς που δεν φοβούνται τις λέξεις
Καμία σοβαρή αντίδραση δεν υπήρξε στην δυστυχώς πέρα για πέρα ανταποκρινόμενη στη ζοφερή πραγματικότητα δήλωση ότι το 50% των Ελλήνων είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ! Πράγμα το οποίο διαπιστώνει κανείς εύκολα με μία περιήγηση στο διαδίκτυο και στα περίφημα μηνύματα που ανταλλάσσονται μέσω αυτού από τους Έλληνες πολίτες. Κανένας δεν ζήτησε τον λόγο για το μεγάλο γιατί ο Λαός μας οδηγήθηκε στην αμορφωσιά, στην έλλειψη παιδείας, η οποία με την σειρά της σημαίνει πολλά…
Εάν όμως το 50% είναι λειτουργικά αναλφάβητα, δυστυχώς πολύ μεγαλύτερο είναι το ποσοστό των νέων, οι οποίοι είναι εντελώς ανιστόρητοι και αυτό το βλέπουμε στις εθνικές επετείους όταν ακούμε απαντήσεις ότι το 1821 πολεμήσαμε ενάντια στους Γερμανούς και το 1940 εναντίον των Τούρκων! Και αυτό από μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου, οι οποίοι είναι και… ψηφοφόροι! Βολεύει πολλούς να μην ξέρουν οι Έλληνες Ιστορία γιατί έτσι περνούν εύκολα τα δολερά αντεθνικά τους σχέδια και θα το διαπιστώσουμε αυτό τις προσεχείς ημέρες, την 28η Οκτωβρίου, με την προπαγάνδα που γίνεται από τα ΜΜΕ και η οποία διαστρεβλώνει κυριολεκτικά την Αλήθεια.
Ο Ιωάννης Μεταξάς και η 28η Οκτωβρίου 
Στα σχολεία, όπως συμβαίνει τις τελευταίες δεκαετίες θα γίνει επ΄ ευκαιρία της 28ης Οκτωβρίου για μια ακόμη φορά κομμουνιστική προπαγάνδα και δεν θα ακουστεί λέξη προς τιμήν του Ιωάννου Μεταξά, του πατέρα του “ΟΧΙ”. Γιατί αλήθεια αυτή η ιστορική αδικία; Για τον απλούστατο λόγο ότι η εποχή μας δεν αντέχει Μεταξάδες και τις επικίνδυνες για το σύστημα Ιδέες του! Αυτός που είχε σαν ηγέτης του Έθνους την δύναμη να πει όχι σε μια μεγάλη Αυτοκρατορία πίστευε σε Ιδέες επικίνδυνες για το σημερινό σύστημα, οι οποίες εισάγουν κυριολεκτικά καινά δαιμόνια όπως: «Αν εξετάσουμε καλά τι θα πη Δημοκρατία στην Αμερική και εις τας Δυτικάς Δυνάμεις, βρίσκουμε ότι πρόκειται περί του Φιλελευθερισμού, δηλ. του κοινοβουλευτικού λιμπεραλισμού. Γιατί αλλοιώς τι εννοούνε με Δημοκρατία; Αλλοιώς Δημοκρατία είναι και η Γερμανία και η Ρωσσία –αγκαλά τη Ρωσσία δεν την απόκλειαν πριν συννενοηθή με τη Γερμανία- και η Ιταλία ακόμα. Αυτή λοιπόν η Δημοκρατία- ή Democracy- είναι το παιδί του Καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα. Είναι το όργανο με το οποίο κατορθώνει ο Καπιταλισμός να παριστάνη τη θέλησί του ως τη λαϊκή θέλησι.» Ιωάννης Μεταξάς, «Τετράδια Σκέψεων».
Μνήμη θανάτου, λοιπόν, για τον Ιωάννη Μεταξά και αντίθετα ύμνοι και παιάνες για τους κομμουνιστές, που ήταν οι μεγάλοι απόντες κι αναφέρομαι στην ηγεσία του ΚΚΕ, εκείνη την δοξασμένη περίοδο του Έθνους μας.
Όταν μας επετέθησαν οι Ιταλοί
Το “ΟΧΙ” λοιπόν το είπε ένας “φασίστας”, ο Ιωάννης Μεταξάς, ο οποίος και πρέπει γι’ αυτό να λησμονηθεί. Ποία ήταν όμως η θέση της ηγεσίας των κομουνιστών εκείνη την περίοδο; 
Όταν μας επετέθησαν οι Ιταλοί, η Κ.Ε. του ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση την 7ην Δεκεμβρίου 1940, στην οποία τόνιζε τα έξης: «Ο πόλεμος αυτός που προκλήθηκε από τη βασιλομεταξική σπείρα, που διατάχτηκε από τους εγγλέζους ιμπεριαλιστές, δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την υπεράσπιση της πατρίδος μας. Ούτε είναι βέβαια «πόλεμος κατά του φασισμού», όπως δήλωσε κυνικά ο αρχιφασίστας Μεταξάς, ο δήμιος του λαού μας. Μα ούτε και πόλεμος για την απελευθέρωση των ελληνικών μειονοτήτων της Αλβανίας άπ’ το ζυγό του ιταλικού φασισμού και της Αλβανικής αστοτσιφλικάδικης κλίκας, γι’ αυτό ο πόλεμος αυτός δεν μπορεί νά χει καμμιά σχέση με την ελευθερία»
Το παραπάνω κείμενο από την ανακοίνωση του ΚΚΕ είναι από τις επίσημες εκδόσεις του ΚΚΕ και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Σε αντίλογο της στάσεως αυτής της προδοτικής, η οποία ήταν σύμφωνη με την κομουνιστική Διεθνή, αναφέρονται στην περίφημη επιστολή Ζαχαριάδη, χωρίς να λένε όμως όλη την Αλήθεια! Για την Αλήθεια λοιπόν, μετά την κήρυξη του πολέμου, ο Ζαχαριάδης έγραψε επιστολή(την πρώτη) της 31ης Οκτωβρίου 1940 και καλούσε τους Έλληνες κομμουνιστές «να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, δίχως επιφύλαξη, στον πόλεμον αυτόν, που τον διευθύνει η κυβέρνηση Μεταξά». Κατόπιν, την 26 Νοεμβρίου 1940, ο Ζαχαριάδης ανακαλεί την επιστολήν του αυτή και με νέα επιστολή ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα κάνει κατακτητικό πόλεμο! Σε τρίτη επιστολή, 15 Ιανουαρίου 1941 προς τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ χαρακτηρίζει τον πόλεμο φασιστικό, καταχτητικό, ιμπεριαλιστικό από Ελληνικής πλευράς και υποστηρίζει ότι ο Μεταξάς είναι ο υπ’ αριθμόν 1 εχθρός του λαού και της χώρας!
Μάλιστα, για την πρώτη αυτή επιστολή, ο Ζαχαριάδης, τον οποίο σήμερα έχει αποκαταστήσει το ΚΚΕ, καταδικάστηκε με σφοδρότητα από την κομουνιστική Διεθνή, την Κομιντέρν, γιατί παρέκλεινε από την ισχύουσα γραμμή περί ενδοϊμπεριαλιστικού πολέμου η οποία ακολουθούσε την γραμμή του περίφημου συμφώνου Ρίμπεντροπ-Μολότοφ.
Ποιοι είναι τελικά οι προδότες;
Αποσιωπήθηκε πλήρως και στην Ευρώπη, αλλά πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, η οποία είναι δυστυχώς το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης, η συμπλήρωση τον Αύγουστο που πέρασε των 80 ετών από το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ. Οι κομμουνιστές σε ολόκληρη την Ευρώπη υπακούοντας πιστά την γραμμή της Μόσχας κράτησαν αυστηρά ουδέτερη στάση έως και προδοτική στην διάρκεια της πρώτης φάσεως του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου πριν την εμπλοκή της Σοβιετικής Ενώσεως.
Πόσοι γνωρίζουν αλήθεια ότι ο ηγέτης του κομμουνιστικού κόμματος της Γαλλίας Μωρίς Τορέζ λιποτάκτησε από τον στρατό στον οποίο υπηρετούσε με την επιστράτευση και δραπέτευσε στην Μόσχα όπου ζούσε με το ψευδώνυμο Ιβανόφ; Μάλιστα, για την πράξη του αυτή την προδοτική είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή από γαλλικό δικαστήριο για λιποταξία εν καιρώ πολέμου. Αντίθετα, ο Ρομπέρ Μπραζιγιάκ, που εκτελέστηκε σαν συνεργάτης των Γερμανών το 1945, είχε πολεμήσει κατά των Γερμανών και είχε παραμείνει για πολλούς μήνες σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως σαν αιχμάλωτος πολέμου. Πόσοι γνωρίζουν ότι ο πρώτος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας της Αγγλίας της ΡΑΦ, ήταν ένθερμος οπαδός της Ενώσεως Φασιστών του Όσβαλντ Μόσλεϋ;
Ο κομμουνισμός έχει χαρακτήρα διεθνιστικό, χαρακτήρα τον οποίο δεν μπορεί να έχει ποτέ ένα Κίνημα, ένα καθεστώς εθνικιστικό, όπως αυτό της Ελλάδος του “φασίστα” Ιωάννου Μεταξά την 28η Οκτωβρίου του 1940. Οι Έλληνες Εθνικιστές του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου, πολέμησαν τόσο τους Ιταλούς φασίστες το 1940, όσο και τους Γερμανούς το 1941. Πολέμησαν για εθνική ελευθερία όταν το ΚΚΕ με επίσημη ανακοίνωσή του έλεγε ότι ο πόλεμος εκείνος δεν είχε καμία σχέση με την ελευθερία…
Όλα αυτά όμως δεν πρέπει να τα γνωρίζουν οι Έλληνες. Δύο γενιές Ελλήνων από την Μεταπολίτευση του 1974 μέχρι σήμερα βουλιάξανε στην αμορφωσιά, στην άγνοια, στην έλλειψη κάθε Παιδείας! Γιατί το σύστημα, αυτό που ψευδώς αποκαλούν “δημοκρατία”, “βολεύεται” θαυμάσια να είναι οι Έλληνες λειτουργικά αναλφάβητοι και προπαντός ανιστόρητοι.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή