Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Δήμαρχος Σύμης για λαθρομετανάστες: «Θα φύγουμε εμείς για να μείνουν αυτοί»!

Μήπως τελικά αυτό επιδιώκει το πολιτικό κατεστημένο των «αντιρατσιστών»;
Την δραματική κατάσταση στο πανέμορφο νησί της Σύμης (με πληθυσμό μόλις 2.500 κατοίκων) περιέγραψε με μελανά χρώματα ο δήμαρχος Σύμης στο Πρώτο Θέμα. Ο ίδιος αποκαλύπτει πως οι λαθρομετανάστες φθάνουν μόνοι τους πλέον με φουσκωτές βάρκες και μπαίνουν ανενόχλητοι μέσα στο λιμάνι. Διαβάστε και… κλάψτε με τα χάλια του κράτους του Μητσοτάκη που συνεχίζει επάξια το καταστροφικό έργο του Τσίπρα:

«Η κατάσταση είναι δραματική θα φύγουμε εμείς για να μείνουν αυτοί. Η αστυνομία και το Λιμενικό δηλώνουν αναρμόδιοι, δεν υπάρχουν υποδομές για τη φιλοξενία ενώ δεν υπάρχει κανείς για να καταγράψει τον ακριβή αριθμό αυτών των ανθρώπων. Μόνο σήμερα έφθασαν 130 άτομα με φουσκωτές βάρκες μπήκαν ανενόχλητα στο λιμάνι και από εκεί στο νησί. Η κατάσταση είναι δραματική. Είμαστε χώρα καφενείο δεν μπορούμε να φυλάξουμε τον δρόμο από τον οποίο έρχονται» δηλώνει απογοητευμένος ο Δήμαρχος κ. Ελευθέριος Παπακαλοδούκας.
Ο χαρακτηρισμός «χώρα-καφενείο» αφιερώνεται σε όσους πίστεψαν ότι η Ελλάδα θα ξαναγίνονταν μια «κανονική χώρα» επειδή έγινε πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης… Ας πρόσεχαν!
Τις μοναδικές ρεαλιστικές θέσεις που δίνουν λύσεις στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, τις έχει παρουσιάσει η Χρυσή Αυγή. Όλοι οι υπόλοιποι φροντίζουν να συνεχίζεται ο εποικισμός της πατρίδας μας από ορδές ισλαμιστών, στους οποίους μάλιστα στην συνέχεια χαρίζονται απλόχερα επιδόματα. Όποιος λοιπόν επιθυμεί να παραμείνει η Πατρίδα μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ, η επιλογή είναι μία: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!