Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στα δημόσια σχολεία τα “προσφυγόπουλα”



Τον αποκαλούν «Τσίπρα με γραβάτα», αλλά όπως φαίνεται στην πράξη είναι πολύ χειρότερος! Έτσι, ενώ μέχρι τώρα πήγαιναν στα σχολεία των παιδιών μας όσων «προσφυγόπουλων» οι γονείς το επιθυμούσαν (οι περισσότεροι ΔΕΝ το επιθυμούσαν, για διάφορους λόγους…), με τον νέο νόμο των Κούληδων που κατατέθηκε στη βουλή η «φοίτηση» των «προσφυγόπουλων» γίνεται υποχρεωτική!
Πιο συγκεκριμένα, στο άρθρο 51 του νομοσχεδίου προβλέπεται ότι η φοίτηση των «προσφυγόπουλων» είναι υποχρεωτική, ενώ επιπλέον προβλέπονται και… κυρώσεις για όσους από τους γονείς τους αμελούν να τα στείλουν στο σχολείο.
Ιδού η ξεφτίλα της ψοφοδεξιάς των Κούληδων, Μπουμπούκων, Βορίδηδων, Πλεύρηδων, Κυρανάκηδων και λοιπών… σκληρών:
«Οι ανήλικοι αιτούντες και τα ανήλικα τέκνα των αιτούντων κατά την παραμονή τους στην χώρα υποχρεούνται να εντάσσονται σε μονάδες παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δημοσίου εκπαιδευτικού συστήματος. Η ένταξη γίνεται με προϋποθέσεις ανάλογες με αυτές που ισχύουν για τους Έλληνες πολίτες και με διευκολύνσεις ως προς την εγγραφή σε περίπτωση δυσχερειών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και για όσο χρονικό διάστημα δεν εκτελείται μέτρο απομάκρυνσης που εκκρεμεί κατά των ιδίων ή κατά των γονέων».
Γιατί η ψοφοδεξιά κάνει την εκπαίδευση των «προσφυγόπουλων» υποχρεωτική; Για να αφομοιωθούν ταχύτερα στην ελληνική κοινωνία και να την μετατρέψουν σε «πολυπολιτισμική», όπως –κατά πρόσφατη δήλωσή του!- ονειρεύεται ο Κούλης Μητσοτάκης!